UFC

Joaquin Buckley prozvao McGregora, zatim se predimislio i prozvao drugog borca: ‘Predivna borba, prekrasan meč‘

Joaquin Buckley 

 Justin Renfroe/Zuma Press/Profimedia
S obzirom na četiri pobjede u samo godinu dana, Buckley definitivno zaslužuje nešto veće i bolje rangirano ime u velter kategoriji

Pravi potez u karijeri napravio je Joaquin Buckley prije točno godinu dana kada je odlučio iz srednje prijeći u velter kategoriju, a u ovih godinu dana ostvario je čak četiri odlične pobjede. Proteklog vikenda je u odličnom nastupu svladao Nursultona Ruziboeva i slavio odlukom sudaca, nakon čega je u kavezu uputio zanimljivu prozivku.

Naravno, prozvao je Conora McGregora. Međutim, vrlo brzo je shvatio da ni u teoriji ne postoji šansa da McGregor prihvati taj meč, tako da je već na press konferenciji koja je uslijedila, imao drugo ime na pameti.

‘‘Definitivno neću dobiti taj meč, ali mislio sam si, zašto ne bih pokušao? Zar ne? Radio sam to sve do ovog trenutka, pa sam si mislio zašto ne bih uputio najveću prozivku koju mogu uputiti. Ukoliko se nekim slučajem Michael Chandler ne pojavi u toj borbi, ‘New Mansa‘ će biti spreman‘‘, objasnio je Buckley na press konferenciji nakon priredbe.

‘‘Gilbert Burns, mislim da je to predivna borba, prekrasan meč. Ne znam kada će dobiti dopuštenje da se vrati u kavez i kada će biti spreman, ali definitivno, Gilbert Burns‘‘, kratko je nadodao.

S obzirom na četiri pobjede u samo godinu dana, Buckley definitivno zaslužuje nešto veće i bolje rangirano ime u velter kategoriji. Gilbert Burns je nedavno upisao drugi poraz zaredom kada ga je na UFC 299 priredbi nokautirao Jack Della Maddalena, tako da za sad još nije poznato kada će se vratiti u kavez. Tko zna, možda UFC baš odluči ispuniti Buckleyju želju, a to ćemo saznati u narednim mjesecima.

Linker
01. lipanj 2024 05:27