UFC

Joe Rogan objasnio spornu situaciju nakon borbe Poiriera i McGregora: ‘On je htio odraditi podcast‘

Joe Rogan i Conor McGregor
 Screenshot (youtube, Ufc)
Čini se kako poznati komičar i komentator nije odradio sporni intervju na svoju ruku

UFC-ov komentator Joe Rogan naišao je na brojne osude nakon UFC 264 priredbe. Naime, unatoč tome što je Conor McGregor slomio nogu, Rogan je odlučio uzeti nekoliko izjava od irskog borca netom nakon borbe, a sve to dovelo je do McGregorovih neukusnih prozivki upućenih ka Dustinu Poirieru i njegovoj supruzi. Vidljivo je bilo kako je Irac u velikim bolovima te da se muči sa samim davanjem izjave, a djelovalo je kao da Roganovo prosuđivanje situacije nije dobro te je on konstantno nastavljao s novim pitanjima. Međutim, UFC-ov komentator objasnio je kako i zašto je došlo do cjelokupne situacije.

''Ljudi me ispituju zašto sam odradio taj intervju. On me zapravo pozvao da to odradimo. Rekao mi je 'dođi ovdje, hajmo odraditi podcast, hajde Joe, odradimo je**ni podcast'. Rekao mi je da sjednem kraj njega, a ja sam se pitao kako ćemo ovo odraditi. Osjećao sam kako moram bilo što izvući iz njega. Ono što je izrekao bilo je jednostavno njegovo izražavanje u trenutku kada su mu emocije radile izuzetno jako.'', objasnio je Rogan u najnovijoj epizodi svog podcasta.

Podsjećamo, Joe je 2016. godine odlučio kako više neće intervjuirati borce nakon što pretrpe teški nokaut. Razlog toj odluci bile su izjava Alistaira Overeema netom nakon borbe protiv Stipe Miočića na UFC 203 priredbi. Tada je Nizozemac djelovao totalno zbunjeno te je tvrdio kako je Miočić tapkao tokom pokušaja 'giljotine'. Overeem je izložen mnogim posprdnim uratcima na internetu nakon toga, a Rogan je odlučio kako je dosta intervjuiranja boraca koji su nekoliko minuta ranije nokautirani. Međutim, puno puta je Joe Rogan prekršio to obećanje, a iako Conor McGregor nije bio nokautom ošamućen, radilo se o situaciji u kojoj nema prevelikog smisla uzimati izjavu od poraženog borca. Možda je vrijeme da Rogan napokon ugosti Conora McGregora u svom podcastu te da porazgovaraju u puno prikladnijoj atmosferi i okruženju.

Linker
24. travanj 2024 02:05