UFC

Johnny Walker računa na podršku domaće publike: ‘Vičite Craigu da će umrijeti, u**at će se u gaće!‘

Johnny Walker

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
UFC 283 održat će se u prvom mjesecu u Riu

Svoju UFC karijeru je započeo sa tri brza nokauta, te je oko njega stvorena ogromna količina ‘‘hypea‘‘ da su ga u jednom trenutku nazivali najvećom prijetnjom Jonu Jonesu. To su zaustavili Corey Anderson i Nikita Krylov, a od tada se Johnny Walker još uvijek traži te je promijenio razne dvorane i trenere.

U posljednjih šest borbi poražen je čak četiri puta, a pobjeđivao je Ryana Spanna i Iona Cutelabu. Posljednji nastup odradio je na UFC 279 priredbi protiv Cutelabe kojeg je pobijedio ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi, a u prvom mjesecu ga čeka jedan od najboljih parteraša u kategoriji, Paul Craig.

Iako je Walker svjestan da ga u Riu čeka stilski dosta težak meč, rekao je da ipak računa na domaću publiku koja će mu pomoći da dođe do pobjede:

‘‘Trenutno sam na Tajlandu, došao sam prošlog petka. Ovdje ću započeti kamp, ali ujedno i odmor. Vrijeme je odlično tako da to treba iskoristiti. Pokušat ću se opustiti, raditi nešto drugačije, a zatim krenuti s kampom‘‘, rekao je Walker za Ag Fight.

‘‘Ja sam uvijek u treningu, uvijek dajem sve od sebe. U Brazilu ću kući odnijeti još jednu pobjedu. Računam na sve fanove da će navijati za mene. Tko god bude u areni, neka mu glasno viče ‘Umrijet ćeš‘. Na taj način će se moj protivnik us**ti u gaće. Spreman sam i dat ću vam još jednu pobjedu‘‘, zaključio je.

UFC 283 održat će se u Riu de Janeiru, a priredbu predvodi borba između Deivesona Figueireda i Brandona Morena.

Linker
23. travanj 2024 09:37