UFC

Johnny Walker: Želim se boriti, ali svi padnu čim ih udarim

Johnny Walker
 Screenshot/Youtube
U UFC-u je debitirao prije samo godinu dana, a od tada  je ostvario tri sjajne pobjede nokautom u prvoj rundi. U sva tri nastupa osvojio je i bonus za najbolji nastup večeri.

Večerašnji UFC 244 donosi novi nastup Johnnyja Walkera, jednog od najuzbudljivijih boraca poluteške kategorije.

U UFC-u je debitirao prije samo godinu dana, a od tada je ostvario tri sjajne pobjede nokautom u prvoj rundi. Redom su padali Khalil Rountree Jr, Justin Ledet i Misha Cirkunov, a u sva tri nastupa osvojio je i bonus za najbolji nastup večeri.

U četvrtom nastupu 27-godišnji Brazilac borit će se protiv iskusnog Coreyja Andersona, a nada se da će ovaj put imati više vremena kako bi pokazao svoj talent te da Anderson neće pasti tako brzo kao prethodna tri protivnika.

"Ne planiram tako brze nokaute. Želim se boriti, ali kad ih udarim, padnu. Nisam ja kriv za to", rekao je Walker uoči večerašnje borbe.

"Mislim da sam ja sada nova senzacija, više se ne smatram obećavajućim borcem. Obećanja se ne ostvaruju. Ja sam stvaran, bit ću prvak. Spreman sam se boriti i s Jonom Jonesom nakon Andersona. Ako ne bude tako, nastavit ću se penjati stepenicu po stepenicu, malo pomalo, dok ne dođem do njega. Bit ću problem za Jonesa", rekao je Walker.

Linker
28. travanj 2024 16:14