UFC

Jon Jones donirao sto tisuća obroka za obitelji u New Mexicu

Jon Jones
 AFP/ Brazil Photo Press
UFC-ov prvak poluteške kategorije, Jon Jones, pridonio je na svoj način borbi protiv pandemije COVID-19 bolesti tako što je donirao sto tisuća obroka obiteljima u New Mexicu, američkoj saveznoj državi u kojoj živi.

Jones je sto tisuća obroka donirao "The Food Depot", "banci hrane" u Albuquerqueu, odnosno ustanovi koja se pomaže socijalno ugroženim obiteljima. Njihova se situacija tijekom COVID-19 epidemije dodatno pogoršala pa je UFC-ov prvak odlučio pomoći na ovaj način.

"Trenutno živimo u do sada neviđenim vremenima, ali važno je držati se zajedno i pomagati jedni drugima u skladu s našim mogućnostima. Food Depot je do sada učinio nevjerojatne stvari za New Mexico i čast mi je što ih imam priliku podržati te time olakšati ovo vrijeme našoj zajednici", rekao je Jones lokalnom mediju ABQ News.

Jonesova donacija zapravo iznosi 25 tisuća dolara. To nije prvi put da Jones financijski pomaže lokalnoj zajednici, ali ovog puta je to došlo u vrijeme kad je on još uvijek pod povećalom javnosti zbog svog posljednjeg incidenta.

Dana White je danas najavio kako Jones zbog istog neće biti kažnjen od strane UFC-a te kako se nada da će se uskoro znati nešto više o njegovoj idućoj borbi.

Linker
19. svibanj 2024 04:47