UFC

Jon Jones javno tražio sparing partnere da ga pripreme za Ganea: ‘Dobio sam stotine e-mailova‘

 Jon ‘Bones‘ Jones 

 Aaron Sweet/Getty images/Profimedia

Da je teško pronaći sparing partnera koji bi mogao imitirati Ciryla Ganea nije teško za zaključiti, a upravo u takvim problemima našao se Jon Jones. Nedavno je i Joe Rogan u svom podcastu pokazao zabrinutost oko Jonesovih priprema za Ganea s obzirom na to da je teško pronaći adekvatne sparing partnere za ovakvog protivnika.

Jones je posljednju obranu titule u poluteškoj kategoriji imao još početkom 2020. godine kada je porazio Dominicka Reyesa, a sve od tada pokušava postepeno podići kilažu i pripremiti se za debi u teškoj kategoriji. Pričalo se tu prvo da bi se trebao boriti protiv Stipe Miočića, pa zatim protiv Ngannoua, da bi se na kraju borio protiv Ciryla Ganea za upražnjeni pojas. No Jones je u Ganeu dobio vjerojatno najtežeg mogućeg protivnika. Nedavno je u javnom apelu na Twitteru napisao objavu u kojoj traži sparing partnere koji bi mogli replicirati Ganeov stil borbe.

"Trenutno sam u potrazi za teškašem koji je ljevak ili poluteškašem. Svi koji su zainteresirani mogu u veljači (2. mjesec) doći trenirati sa mnom u Albuquerque. Bit ćete naravno novčano kompenzirani za svoje utrošeno vrijeme. Javite mi se putem e-maila ukoliko ste zainteresirani." - ovako je glasio Jonesov apel u potrazi za sparing partnerima.

Izgleda da je apel urodio plodom ako je vjerovati Jonesovom komentaru.

"Ljudi vi ste stvarno nevjerojatni. Ja sam tražio uslugu, a vi ste se odazvali. Stiglo nam je stotine e-mailova koje ćemo uskoro pročitati. Cijenim vašu predanost" - zahvalio se Jones svojim vjernim fanovima.

Jones je 2021. godine protjeran iz Jackson Wink MMA dvorane nakon što je uhićen i optužen za nasilje. Trenutno je na redovnim treninzima kod bivšeg prvaka muha kategorije Henryja Cejuda s kojim se priprema za svoj veliki povratak.

Linker
25. ožujak 2023 11:08