UFC

‘Jon Jones laže kada kaže da će se umiroviti. To radi samo da mu ljudi govore da je najbolji i da ga trebaju‘

Jon Jones 

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Ova teorija itekako ima smisla, no vjerojatno je i točno da sve ovisi o meču s Miočićem

Postoje dobre šanse da skorašnja borba između Stipe Miočića i Jona Jonesa obojici bude posljednja. Neki je dan i sam Jones rekao kako će mu to vrlo vjerojatno biti posljednji meč u karijeri, nakon čega su brojni fanovi po društvenim mrežama počeli pisati kako na taj način izbjegava Aspinalla.

Dana White nije želio pretjerano puno komentirati te Jonesove izjave, nego je samo rekao da će sve vidjeti nakon te borbe s Miočićem. Međutim, Chael Sonnen rekao je kako smatra da Jones laže te da uopće ne razmišlja o mirovini, nego to koristi kao marketinšku strategiju:

‘‘Jon Jones odjednom se dohvatio te ideje o mirovini. On to uopće nije mislio, nego je u potpunosti lagao. To nije bila ni njegova ideja! Netko drugi je to rekao, on je čuo i pomislio si da bi to mogla biti dobra priča. Postoji nekoliko dobrih razloga zašto tipovi koji se neće umiroviti govore da hoće, a najčešće je to zbog marketinga‘‘, rekao je Sonnen na svom YouTube kanalu.

‘‘On nikada ne izlazi s takvim izjavama, sad je pomislio da je to dobro za njegov marketing. To vam je ono kao kad smo bili djeca. On samo želi da mu svi govore da ga žele i da je najveći‘‘, pojasnio je.

Ova teorija itekako ima smisla, no vjerojatno je i točno da sve ovisi o meču s Miočićem. Ukoliko izgubi i ukoliko bude izgledao loše, neće imati nikakvog smisla ostati i boriti se s nadolazećim i mladim teškašima. Nakon UFC-a 309 stvari će sigurno biti jasnije.

Linker
19. rujan 2024 11:50