UFC

Jon Jones nastavlja hvaliti Cormiera: ‘Učinio si me boljim natjecateljem, zauvijek sam ti zahvalan‘

Jones i Cormier

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Nekad su bili ljuti rivali, no izgleda da su borci prošlost ostavili iza sebe te su se okrenuli sadašnjosti

Jon Jones i Daniel Cormier se jako dugo vremena međusobno nisu podnosili, no u posljednje vrijeme izgleda kao da su postali i pravi prijatelji. Dok su se obojica natjecali u poluteškoj kategoriji imali su jedno od najuzbudljivijih rivalstava u UFC-u, no kako je neko vrijeme od toga već prošlo, borci se više ne mrze.

Jones je neki dan rekao kako nema problem s tim da Cormier komentira njegove borbe u teškoj kategoriji, a to je jako realna opcija jer je DC dio standardne komentatorske postave PPV priredbi uz Joea Rogana. Osim toga, Cormier je rekao kako je svjestan da ga se često proziva da je previše pristran, no u Jonesovoj borbi bi svoj posao obavio kako treba.

Jučer je Jones na Twitteru produbio cijelu ovu priču, a izgleda da uistinu ozbiljno misli kada kaže kako protiv Cormiera više nema ništa:

‘‘U svoj ozbiljnosti DC, ja sam cool s tobom buraz. Prepoznajem kakav si ti uistinu čovjek, nisam lagao kad sam govorio one stvari u posljednjem intervjuu. Van toga što smo obojica vatreni natjecatelji, sviđa mi se kako se predstavljaš, kao i hrvačku zajednicu, naš sport i nas‘‘, napisao je Jones.

Još je i dodao:

‘‘Sjedeći intervju, intervju poslije borbe, susret trenera. Mi smo cool čovječe, za ozbiljno. Cijenim tvoju natjecateljsku narav, učinio si i mene boljim natjecateljem. Zauvijek sam zahvalan.‘‘

Izgleda da je Cormier uistinu jučer bio u pravu kad je rekao da Jones konačno sazrijeva, a lijepo je vidjeti kako se nekadašnji rivali sada poštuju. Jones će za manje od dva tjedna debitirati u teškoj kategoriji na UFC 285 priredbi protiv Ciryla Ganea, a hoće li Cormier komentirati, uskoro ćemo saznati.

Linker
20. travanj 2024 01:38