UFC

Jon Jones otkrio kad će se idući put boriti i prokomentirao par protivnika

Jon Jones
 Instagram
Današnjom objavom na Twitteru, Jon Jones je otkrio kako se namjerava boriti još jednom ove godine, a fanove je upitao što misle protiv koga bi to trebalo biti.

Točnije, Jones je naveo kako gleda prema prosincu. U tom slučaju to bi bila njegova četvrta borba u samo 12 mjeseci razmaka što je impresivna brojka za jednog prvaka, budući da se oni najčešće bore dva puta godišnje. No, sam je već nedavno izjavio kako se namjerava odužiti za vrijeme dok se borio jako rijetko, odnosno za samo pet borbi u nešto više od četiri godine. Osim toga, fanove je pitao o tome koga bi voljeli vidjeli kao njegovog idućeg protivnika.

Nekoliko komentara dalo je prijedlog revanša protiv Thiaga Santosa, budući da je "Maretta" bio jako blizu toga da ga pobijedi. Jones se složio s ovim drugim i nije otpisao opciju revanša, no ne već u idućoj borbi.

"Slažem se da je izgledao sjajno, ali hajdemo prvo vidjeti kako će proći u svojoj idućoj borbi. Veliki je broj drugih boraca koji traže svoju priliku i mislim kako se Thiago prvo treba ponovno uspeti na mjesto izazivača. Mislim kako je sposoban pobijediti većinu drugih boraca ove kategorije. Nakon toga je sve moguće", odgovorio im je Jones.

Spomenuto je i ime Dominicka Reyesa. Radi se o neporaženom borcu koji je impresivno startao svoju UFC karijeru. No, podosta slab i neuvjerljiv nastup protiv Volkana Oezdemira doveo je do malog utihnuća "hypea" koji si je počeo graditi. Mnogi čak smatraju kako tu borbu nije trebao niti pobijediti.

"Pitajte ga je li spreman za malo dima", odgovorio je Jones na spomen Reyesa.

Jones je također odmah nakon borbe spomenuo kako se spreman boriti protiv pobjednika borbe Cormiera i Miočića, no to trenutno nije toliko realna opcija, budući da je isti spreman otići u tešku samo uz značajan financijski bonus. Oko Cormiera je pitanje može li se spustiti na 93 kilograma i želi li uopće svoje tijelo još jednom prepustiti tom procesu, dok bi Miočić teško mogao u polutešku kategoriju bez da eventualno odreže jednu nogu. Šalimo se naravno, u pitanju je borilački žargon.

Linker
19. travanj 2024 07:02