UFC

Jon Jones poslao poruku podrške Thiagu Santosu i poručio da zaslužuje revanš

Jon Jones i Thiago Santos
UFC prvak poluteške kategorije Jon Jones smatra da Thiago Santos zaslužuje ponovno se boriti za pojas kada se Brazilac oporavi od ozljeda koje je zaradio u njihovom meču na UFC 239 priredbi.

Jones je početkom mjeseca obranio naslov porazivši Santosa podijeljenom odlukom sudaca u glavnoj borbi UFC- a 239. Bio je to veliki ispit za prvaka što dokazuje činjenica da je jedan sudac borbu bodovao za Santosa. Nastup Brazilca još je impresivniji s obzirom da je rano u meču doživio ozljedu koljena.

Santos je nakon borbe morao operirati oba koljena te je u objavi na društvenim mrežama opisao mukotrpni proces oporavka kroz koji prolazi. Jones je svom rivalu putem Twittera poslao poruku podrške.

"Upamti da Bog najteže bitke daje svojim najjačim vojnicima. Sve je u životu stvar perspektive. Iskoristi ovo vrijeme mudro, uopće ne sumnjam da hoćeš. Prođi kroz ovu nedaću uzdignute glave, nikada ne znaš kome si inspiracija. Sretno", napisao je Jones.

S obzirom da je za razliku od većine Jonesovih protivnika došao jako blizu pobjede, "Bones" smatra kako je Santos zaslužio pravo na revanš. To potvrdio u drugoj poruci nakon što je jedan obožavatelj rekao da bi se trebali ponovno boriti kada se Santos oporavi.

"Mislim da je to jedino pošteno", rekao je Jones.

Santos se zbog ozljeda neće vratiti borbama do kraja godine. Jones je s druge strane spreman nastupiti još jednom u 2019. i braniti naslov po treći put ove godine. Zaniteresiran je za priredbu u Madison Square Gardenu u studenom, a potencijalni protivnik mogao bi mu biti Corey Anderson.

Linker
18. travanj 2024 19:59