UFC

Jones likuje nakon Adesanyinog poraza: ‘Najbolji udarač kojeg je MMA ikad vidio?‘

Jon Jones
 Screenshot (YouTube, UFC)
Bivši prvak nije propustio zadati još jedan udarac rivalu s kojim možda neće nikad u Octagon

Jon Jones pozorno je pratio glavnu borbu UFC 259 priredbe i očekivano prokomentirao prvi MMA poraz Israela Adesanye.

'Bonesa' i 'The Last Stylebendera' već se više od godinu dana spominje kao potencijalne suparnike, a taj se dvoboj nakon Adesanyinog poraza od Jana Blachowicza čini dalje no ikad.

Jones je još tijekom okršaja u Las Vegasu fanove počastio s nekoliko 'tweetova' iz kojih se može zaključiti da ga 'Izzy' više - ne zanima.

"Ovo uopće nije vrijedno moga vremena", napisao je Jones u jednoj objavi pa već i prije samog završetka meča čestitao poljskom borcu na novoj pobjedi.

"Jane, sjajno odrađen posao. Ostale su još dvije minute, Izzy je na dnu. Ovo je odlična pobjeda. Definitivno ne očekujem neka iznenađenja."

"Ako ste ikad pričali sranja o tome kako će me Izzy pobijediti, možete se slobodno ošamariti. Najbolji udarač kojeg je MMA ikad vidio? Ovo sranje mora prestati... Ljudi toliko brzo skaču na 'hype train'", dodao je kroz nove dvije objave Jones.

Kako stvari stoje, Adesanya se za idući meč vraća u srednju kategoriji gdje je još uvijek prvak, dok Jones čeka rasplet iz revanša Stipe Miočića i Francisa Ngannoua, ali i unosnu ponudu UFC-a koja bi ga trebala namamiti na meč za teškašku titulu.

Linker
22. travanj 2024 02:13