UFC

Jones ne želi Poljaka: 'Blachowicz nije spreman'

Jon Jones i Jan Blachowicz
 Instagram
Nakon velike pobjede protiv Jacarea Souze, Jan Blachowicz poručio je Jonu Jonesu kako je spreman boriti se za titulu prvaka i da nema još puno vremena. Ipak, Jonesov odgovor teško će mu se svidjeti.

"Tko je sljedeći? Ne znam. Želim nekoga iz vrha, možda borbu za titulu, zašto ne? Spreman sam. Jone, napravimo to! Dajte mi tu borbu, dajte mi šansu za pojas jer nemam više vremena. Možda ću se boriti još tri godine i umiroviti se. Sada ili nikada", rekao je Jan Blachowicz nakon pobjede protiv Jacarea Souze u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 164.

Bila je to njegova šesta pobjeda u posljednjih sedam nastupa, gdje je bolji od njega bio tek posljednji izazivač, Thiago Santos. Prema tome su sve reference za napad na titulu tu, no jaka je i konkurencija. Dominick Reyes gotovo sigurno je idući, a bolje od Poljaka kotira i Corey Anderson. Čini se da tako razmišlja i Jones.

"Ne znam čovječe, meni ne zvučiš baš spreman", napisao je Jones na Twitteru uz podjelu Blachowiczeve izjave nakon borbe.

Poljak će u veljači napuniti 37 godina i jasno je kako nije lako procijeniti koliko dugo će još držati ovakvu formu. Upravo zbog toga bi što prije volio doći do prilike koju svaki borac koji dođe u UFC ima kao svoj glavni cilj. No, sve se čini da bez još jedne pobjede, osim u slučaju nekih ozljeda ili sličnih nepogoda, neće doći do statusa izazivača.

Linker
20. travanj 2024 11:09