UFC

Jones odgovorio Lesnarovom 'posredniku': 'Brock ne želi meč protiv mene, vjerujte mi!'

Brock Lesnar i Jon Jones
 Ilustracija
Bivša velika hrvačka zvijezda i prijatelj Brocka Lesnara, Kurt Angle, smatra kako Brock ipak nije u potpunosti zatvorio svoja vrata povratku u UFC. WWE superstar vjeruje da se Lesnar želi vratiti u UFC-u unatoč posljednjoj propasti tog projekta kada je potencijalni protivnik bio Daniel Cormier.

No, ako pitate Jona Jonesa, on je uvjeren da Lesnar nema pravu želju za povratkom. U objavi na Instagramu je odgovorio na Angleov intervju.

"On zna da je to ono što njegovi prijatelji žele čuti, ali on zapravo ne želi ovaj meč. Vjerujte mi!", napisao je UFC prvak u poluteškoj kategoriji.

Baš kao što je komentirao Miočićevu pobjedu protiv Cormiera ustvrdivši da je Stipe najveći UFC teškaš u povijesti, Jones i sada vjerojatno namješta eventualni meč protiv Lesnara. S poluteškom divizijom gotovo potpuno očišćenom, Jones očigledno gleda prema teškoj kategoriji i supermečevima koji se tamo nude. Miočić bi zasigurno bio dobra opcija, ali je Brock Lesnar puno bolja. Osim što se radi o lakšem protivniku za Jonesa, radi se o većoj zvijezdi, a time i većoj zaradi. I zato Jonesovu objavu treba gledati kao "trash talk" kojim zapravo pokušava uvući Lesnara u UFC povratak.

Lesnar je, s druge strane, sjajan biznismen koji će analizirati sve opcije i zasigurno će odlučiti ono što je najbolje za njega. Prije svega u financijskom smislu. Nedavno je produljio ugovor s WWE-jem, no vjerojatno je u ugovoru ostavio prostora za izlet u Octagon.

Linker
03. svibanj 2024 16:45