UFC

Jones poručio Aspinallu da neće skupiti toliko obrana titule kao on, Aspinall mu gospodski odgovorio: ‘To i nije moj cilj‘

Jon Jones i Tom Aspinall

 ufc
Aspinall je na dobrom putu da svoj cilj i ostvari, no bila bi šteta da se povuče dok je još u najboljim godinama

Puno napetosti na relaciji Jon Jones – Tom Aspinall vidjeli smo u proteklih nekoliko mjeseci. Nakon što je Aspinall pobijedio Curtisa Blaydesa ovoga ljeta, počeo je prozivati Jonesa, a i fanovi su u jednom trenutku počeli govoriti kako ih Miočić ne zanima nego žele gledati upravo Jonesa i Aspinalla.

Iako Aspinall nije govorio ništa vulgarno i ponižavajuće, izgleda da je Jones dosta osobno shvatio Aspinallove želje da se obračuna protiv njega. Ne prestaje od tada Jones ‘‘spuštati‘‘ Aspinalla gdje god i kad god stigne, a neki dan mu je rekao da nikada neće obraniti titulu toliko puta kao on. Aspinall mu je odgovorio:

‘‘Ja ni ne želim toliko puta obraniti titulu kao on, ja samo želim postati punopravni prvak svijeta. Ne zanimaju me te stvari. Želim zaraditi najviše novca što mogu, i to u najkraćem mogućem vremenskom periodu, a onda se povući. Želim iz ovoga sporta izaći zdrav. Jednom kada postignem ono što želim postići, ne zanima me biti najbolji teškaš ikada, ne zanima me boriti se u četrdesetima. Ne zanima me niti malo‘‘, odgovorio mu je Aspinall kod Ariela Helwanija.

Aspinall je na dobrom putu da svoj cilj i ostvari, no bila bi šteta da se povuče dok je još u najboljim godinama. Atraktivan je to teškaš kakvih danas nema puno, no odluka je na kraju dana njegova te će biti kako on odredi.

Hoće li ikada doći do borbe između njega i Jonesa, vidjet ćemo. Vrlo je moguće da će se i Stipe i Jones povući nakon njihove međusobne borbe, no to također trebamo tek vidjeti.

Linker
15. listopad 2024 13:55