UFC

Jones prognozirao potencijalni revanš Khabiba i McGregora: 'Conor definitivno ima šansu, ali...'

 Screenshot (YouTube)
Jon Jones ovih je dana pričao i o nekim stvarima koje nisu vezane uz Dominicka Reyesa, a jedna od njih bila je prognoza potencijalnog revanša Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova.

Da se mora kladiti, Jones bi svoj novac stavio na Khabiba Nurmagomedova. Otkrio je to aktualni prvak iz poluteške razgovarajući s TMZ Sportsom te pritom i objasnio zašto.

"Obično ne idem protiv hrvača, barem ako me pitate da prognoziram iz pozicije nekog kladioničara. Hrvači imaju tu moć da odluče gdje će se borba odvijati - hoće li to biti meč na nogama ili će svoje protivnike srušiti i od svega napraviti jiu-jitsu okršaj. Mislim da su karte na neki način uvijek u Khabibovim rukama. Da, Conor definitivno ima šansu, ali... Da moram, definitivno bih stavio svoj novac na Khabiba", otkrio je Jones.

Podsjetimo, Nurmagomedov u ovim trenucima ima dogovoren meč s Tonyjem Fergusonom. Jedan od najiščekivanijih dvoboja u povijesti UFC-a trebali bi gledati na UFC 249 priredbi koja je zakazana za 18. travnja u Brooklynu.

Datum je to za koji bi trebao biti spreman i McGregor. On je, naime, u nekoliko navrata izjavio da će čekati svoju priliku i po potrebi uskočiti kao zamjena ako netko od Khabiba i Tonyja po peti put razočara fanove i otkaže meč.

Linker
19. svibanj 2024 12:13