UFC

Jonesov menadžer neporaženom Reyesu: 'Na 1-1 si u zadnja dva nastupa, treba ti još jedna pobjeda...'

 Screenshot (YouTube, UFC)
Iako je Dominick Reyes mnoge impresionirao nokautiravši Chrisa Weidmana na prošlog vikenda održanoj UFC-ovoj priredbi u Bostonu, među njima nije menadžer Jona Jonesa.

Ibrahim Kawa odgovorio je na brojne upite fanova, ali i želju koju je Reyes izrazio još iz Octagona.

"Hej Jon, ne želim nikakve usluge, ali želim taj pojas", izravno je kamere poručio 'The Devastator' i tako prozvao UFC-ovog prvaka nekoliko trenutaka nakon što je izborio 12 profesionalnu pobjedu iz isto toliko nastupa.

No, izgleda da bi Reyes mogao još pričekati na svoju priliku. Barem ako će se u cijeloj priči nešto pitati i Jonesovog menadžera. Kawa smatra da 29-godišnjak iz Kalifornije treba još jednu pobjedu prije potencijalnog okršaja s njegovom zvijezdom.

"Reyes je na 1-1 u svoja posljednja dva nastupa. Njemu, prije svega, treba još jedna pobjeda. Ona protiv Volkana je 'ehhhhh'. Mnogi misle da je izgubio taj meč", napisao je na Twitteru Kawa aludirajući na dvoboj iz ožujka u kojem je Reyes podijeljenom odlukom sudaca svladao nokautera iz Švicarske.

Na Reyesovu prozivku iz Bostona osvrnuo se i sam Jones koji u jednoj rečenici poslao jasnu poruku svom mogućem suparniku.

"Mnogi su pričali sranja i svi su redom pali. Isto će biti i s tobom."

Linker
13. travanj 2024 19:42