UFC

Jorge Masvidal favorit u potencijalnom meču protiv Conora McGregora!

Jorge Masvidal i Conor McGregor
Predsjednik UFC-a Dana White je poručio javnosti da se ne nada da bi mogli gledati obračun između Conora McGregora i Jorgea Masvidala. Meč je to koji bi svakako velik broj MMA fanova voljelo vidjeti i koji bi zaintrigirao borilačku javnost. No, UFC očito ima neke druge planove i za "Notoriousa" i za Masvidala.

"Ne, Masvidal je prevelik za Conora i nećemo organizirati tu borbu. Conor se borio u velteru, ali on ne pripada toj kategoriji. Nije mi bilo drago oba puta kad se borio do 77 kilograma. Conor ne pripada toj kategoriji, iako ima hrabrosti da se bori u njoj. Za Masvidala postoji veliki broj borbi i bez Conora", rekao je White prije nekoliko dana.

No, "Gamebred" se očekivano ne slaže s tom odlukom jer bi samo jednim mečem protiv najveće svjetske MMA zvijezde riješio egzistenciju i zaradio nekoliko puta više od dosadašnje ukupne zarada u čitavoj karijeri. Pa je tako svom šefu poručio u šali - "Dani Whiteu bi bolje bilo da mi da moju priliku ili ću poslati Yoela Romera da mu pomogne donijeti pravu odluku"!

Ako pitate kladionice, one su već spremne, a neke od njih su u svoju ponudu već uvrstile meč McGregor vs. Masvidal. Mi smo odlučili provjeriti tko bolje stoji u očima "bookmakera".

Očekivano ili ne, u tom bi meču favorit bio borac velter kategorije koji iza sebe ima najbrži nokaut u povijesti UFC-a (Ben Askren). Pa tako na njegovo slavlje možete dobiti kvotu od 1.63 što ga čini solidnim favoritom.

Ukoliko vjerujete da bi McGregor mogao do pobjede u tom meču, kvota se kreće oko 2.40 što je puno unosnije "gađati" i što bi vam u konačnici donijelo veću zaradu.

Dakako, oklada će biti važeća isključivo, ako se meč između McGregora i Masvidala održi u 2019. godini. No, sudeći prema Whiteovim prvim izjavama to se ipak neće dogoditi i McGregora ćemo gledati u nekom drugom povratničkom meču.

Conor McGregor vs. Jorge Masvidal 2.40 - 1.63

Linker
23. travanj 2024 15:59