UFC

Jorge Masvidal otkrio da je Usman odbio boriti se protiv njega: 'Zna da bih ga prekrstio'

Jorge Masvidal
 Youtube/ESPN
Jorge Masvidal iznio je zanimljive informacije o svojim pregovorima za nastup na UFC 244 priredbi. Naime, borbu protiv Natea Diaza ugovorio je tek nakon što je Kamaru Usman odbio Colbyja Covingtona, a nakon toga i njega.

Dugo su trajali pregovori sa sudionicima prvobitno planirane glavne borbe UFC 244 priredbe, koja se održava 2. studenog u New Yorku. To su trebali biti Kamaru Usman i Colby Covington, no UFC se s njima nije uspio dogovoriti. Zanimljivo, Usmana su namjeravali u svakom slučaju ostaviti na toj priredbi, no nakon što mu je ponuđen Jorge Masvidal kao zamjenski protivnik, prvak je odbio i njega.

"Usman je odbio borbu kad su mu je ponudili. Nakon toga su meni ponudili par imena, vidio sam Natea Diaza i rekao može. Pregovarali smo prvo jedan dan oko novca i uspjeli smo se dogovoriti, da bi nakon toga Usman odbio borbu. Rekli su mu da će mu u tom slučaju oduzeti pojas, da bi on onda nazvao dan kasnije i rekao da se želi boriti, no mi smo već imali tipa koji je odmah prihvatio borbu, Natea Diaza", ispričao je Masvidal tijekom druženja s medija proteklog vikenda u Meksiku.

Upitan je naravno zbog čega misli da je prvak odbio tu borbu.

"Što mislite zašto? Taj tip je znao da bih ga prekrstio s islama na kršćanstvo. Nikad nije htio boriti se protiv mene. On se ne zna boriti, zna jedino njuškati muda svojim protivnicima. Zabije tamo glavo i to je to. Čak i kad ima priliku udariti protivnika, on to ne radi. Nije ovo ništa protiv hrvača, neke od njih jako cijenim, poput Khabiba. On pokušava završavati borbe i to je pravi stil, Usmanov stil ne respektiram niti najmanje", otkrio je Jorge.

Masvidal je zapravo sretan s tim kako je sve ispalo. Jedino što mu nedostaje je pojas prvaka. Istina, bit će tu onaj za tu priliku osmišljeni BMF, no to ipak još uvijek nije ono pravo. To bi mogao dobiti priliku napasti nakon ove borbe.

Linker
25. travanj 2024 13:01