UFC

Jorge Masvidal: Postojala je ponuda za UFC 249 borbu protiv Usmana

Jorge Masvidal
 Screenshot/Youtube
Borba Jorgea Masvidala i Kamarua Usmana bila je ozbiljna opcija za spas UFC 249 programa. Masvidal otkriva kako je dobio i službenu ponudu, no isto tako i to da ga ona nije zadovoljila.

U pokušaju spašavanja UFC 249 programa, nakon otkaza Khabiba Nurmagomedova, UFC je posegnuo za Jorgeom Masvidalom i Kamaruom Usmanom. Potencijalna borba za titulu velter kategorije svakako je jedna od najiščekivanijih UFC borbi i svakako bi bila nešto što bi fanovi pozdravili i popratiti. Masvidal otkriva kako se ozbiljno radilo na tome te da je ispred sebe dobio i službenu ponudu.

"Imao sam ugovor ispred sebe na stolu. No, kad sam pogledao što u njemu piše, kako to misle obaviti i što bih morao proći, budžet nije bio dobar. Nije bio blizu onoga što smo očekivali i tražili. Nisu htjeli platiti cijenu koju sam izvjesio. Što se tiče drugog tipa, iskreno ne znam jesu li s njim uspjeli što dogovoriti, no moju cijenu nisu bili spremni platiti. Previše je rizika bilo u ovome i zbog toga sam tražio pravu kompenzaciju koju nisam dobio. Istina, nismo bili niti daleko pa vjerujem da se u budućnosti možemo dogovoriti. U srpnju bih mogao tom tipu skinuti glavu s ramena", rekao je Masvidal u video pozivu s BT Sporta.

Masvidal je prošle godine bio svakako UFC-ova najbolja priča te je pobjedama nad Darrenom Tillom, Benom Askrenom i Nateom Diazom od sebe stvorio jednu od najvećih UFC zvijezda. Osim toga, osigurao si je poziciju idućeg izazivača za titulu velter kategorije. Borba protiv Usmana od početka se spominjala za srpanj i možda je tako bolje. Kad se radi o tako velikoj borbi, onda je poželjno i da oba borca odrade pune pripreme te da na borbu doputuju bez ikakvih problema i misli koje bi ih ometale u najboljoj mogućoj izvedbi.

Linker
07. svibanj 2024 23:12