UFC

Kako je nastala proslavljena Jonesova navika? Za sve su krive noćne more uoči meča s 'Rampageom'...

Jon Jones
 Screenshot (YouTube)
Znate li kako je nastao jedan od zaštitnih znakova Jona Jonesa, onaj kada na 'sve četiri' uđe u Octagon i započne borbu?

Skrivenu priču iza ove navike Jones je otkrio ogovarajući na pitanja svojih fanova. Aktualni prvak u poluteškoj jasno je dao do znanja da uoči borbi nije zabrinut zbog svojih protivnika, ali da je prije susreta s Quintonom Jacksonom imao nekoliko noćnih mora zbog kojih je nastalo njegovo proslavljeno kretanje.

"Ne mogu reći da me neki borac nužno zabrinuo, ali imao sam nekoliko noćnih mora uoči dvoboja s 'Rampage' Jacksonom", otkrio je Jones pa kasnije objasnio o čemu se točno radilo:

"U toj noćnoj mori bih uvijek započinjao meč stojeći. Stoga sam se odlučio pobrinuti da se taj san ne ostvari. Tada je nastalo to moje puzanje", pojasnio je 'Bones'.

Spomenuti meč s Jacksonom dogodio se u rujnu 2011. godine. Jones je na UFC 135 priredbi slavio gušenjem u četvrtoj rundi i od tog trenutka do dana današnjeg nije izgubio niti jedan meč. Zapravo, Jones u čitavoj karijeri ima samo jedan poraz, no isti je proizašao iz diskvalifikacije u borbi s Mattom Hamillom.

via GIPHY

[Image/GIF] Vitor Belfort almost soccer kick Jon jones from r/MMA

Linker
23. travanj 2024 05:36