UFC

Kakva gesta: Holloway uskočio Yairu u bolnička kola, a onda je nastala fotografija za povijest

Yair Rodriguez i Max Holloway

 Screenshot (twitter, Ufc)
Max Holloway i Yair Rodriguez nisu samo ratnici nego i prava gospoda

Dugo će se još pričati o borbi kakvu su pružili Max Holloway i Yair Rodriguez. Holloway je u njoj samo još jednom potvrdio svoju kvalitetu, ali i spremnost uvijek publici pružiti borbu kakvu žele vidjeti. Meksikanac je doživio tek drugi poraz u karijeri, ali je u njemu vjerojatno zaradio više respekta nego u svim pobjedama do sada. I nema sumnje kako će ga fanovi te promocija od sada više cijeniti.

Odmah nakon borbe oni su se pozdravili i jedan drugom podijelili određeni broj komplimenata, no Hollowayu to vjerojatno nije bilo dovoljno. Kako su zbog količine primljenih udaraca obojica odmah nakon priredbe usmjereni prema bolnici, Holloway je ispred UFC-ovog APEX-a uskočio u bolnička kola u kojima je već bio njegov protivnik te mu je još jednom čestitao te izrazio zadovoljstvo ratom koji su odradili.

Prisutne su bile UFC-ove kamere pa je nastao i video objavljen na njihovom Twitter profilu.

Kako je prisutan bio i Yairov trener hrvanja, Israel Martinez, on je iskoristio priliku iz prvog reda napraviti fotografiju koja će svakako postati dio MMA povijesti. Yair uostalom već jednu sličnu ima, onu koja je nastala u bolnici nakon njegovog rata protiv Chan Sung Junga, dok je Maxu prva ovakva. Imao je on već gomilu ratova iza sebe, no njegovo lice bi većinom ostalo u podosta dobrom stanju. Ovog puta su ožiljci borbe itekako vidljivi.

No, on će biti ponosan na njih, a ima i zašto. Svaka čast, momci!

Linker
26. travanj 2024 08:42