UFC

Khabib tvrdi da se nije povukao s UFC-a 249: 'Svakog dana šaljem poruku Dani Whiteu...'

Dana White i Khabib Nurmagomedov
 screenshot/Youtube
Khabib Nurmagomedov požalio se kako je na udaru fanova koji ga kritiziraju otkako je izjavio da ostaje u Rusiji, a u razgovoru s ESPN-om objasnio je da poruka kojom se javio u srijedu ne predstavlja njegovo službeno povlačenje iz borbe s Tonyjem Fergusonom.

UFC 249 na rasporedu je 18. travnja iako još nije poznato gdje i hoće li se na kraju ovaj event održati. I dok su mnogi vjerovali da je glavna borba u kojoj bismo trebali gledati okršaj za titulu u lakoj kategoriji službeno propala u srijedu kada se preko Instagrama javio aktualni prvak, Khabib tvrdi to nije slučaj.

"Ako mi sada daju lokaciju i ako mogu otići iz Rusije u bilo koju državu - ja ću se boriti. To je 100 posto sigurno. Samo mi dajte lokaciju. Svakog dana šaljem poruku Dani Whiteu. Gledajte, ovo nije moja pogreška", objašnjava Khabib.

"Previše je tu ludih stvari na koje nemam odgovor. Jasno mi je da su ljudi uzrujani jer je ovo za fanove meč iz snova. Ovo je i za mene borba iz snova. Nitko ne gubi koliko ja mogu izgubiti. Ja se želim boriti, zato sam i prihvatio ovaj meč. Prihvatio sam ga i jer je ovo težak meč, meč za ostavštinu. Borba broj 1 za fanove, najveća koju trenutno možemo imati u UFC-u. Svašta se može dogoditi, ali nisam ja taj koji kontrolira stvari", zaključuje Nurmagomedov.

Nema nam druge nego čekati službenu potvrdu iz UFC-a, jer tek će tada, nadamo se, završiti ova sapunica...

Linker
04. svibanj 2024 06:46