UFC

Khalil Rountree dodatno nagrađen za nokaut nad Anthonyjem Smithom, pogledajte i ostale dobitnike bonusa

Khalil Rountree vs. Anthony Smith

 Ufc
Dobitnici su svoje bonuse itekako zaslužili, a vjerujemo da će im jako dobro i doći

Iako noćašnja UFC-ova priredba ‘‘na papiru‘‘ nije izgledala kao nešto atraktivno velikom broju fanova, ipak nam je donijela solidne finiše i uzbuđenja koja se upravo na takvim priredbama upravo znaju dogoditi. Song Yadong i Chris Gutierrez bili su glavne zvijezde večeri, a pobjedu je odnio kineski borac.

UFC je noćas podijelio već i standardna četiri bonusa, a kao najznačajniji možemo izdvojiti onaj kojeg je uprihodio opasni Khalil Rountree. Noćas se Rountree borio protiv Anthonyja Smitha koji je u meč ušao na ‘‘short notice‘‘, a meč za njega nije dobro završio. Rountree ga je nokautirao u trećoj rundi i tako uprihodio dodatnih 50 tisuća dolara.

Nasrat Haqparast dobitnik je drugog bonusa, a definitivno ga je i zaslužio. Već je u prvoj rundi tehničkim nokautom svladao Jamieja Mullarkeyja, a UFC-ovom šefu je to bilo i više nego dovoljno da ga dodatno nagradi što je i zaslužio.

Treći bonus pripao je Timu Elliottu, koji je prihvatio pomalo i ekstreman ‘‘short notice‘‘. Protivnik mu je bio Su Mudaerji, a Elliottt ga je ‘‘ugušio‘‘ već u prvoj rundi. Posljednji bonus pripao je Hyunsungu Parku koji je u drugoj rundi nokautirao Shannona Rossa, a što se bonusa tiče, to je to.

Dobitnici su svoje bonuse itekako zaslužili, a vjerujemo da će im jako dobro i doći. Čestitamo!

Linker
25. travanj 2024 01:20