UFC

‘Khalil Rountree proći će kroz Alexa Pereiru. To je najgori mogući meč za Alexa kojeg mogu smisliti‘

Khalil Rountree, Alex Pereira

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia, Handout/getty Images/profimedia
Iako je Rountree bez sumnje opasan udarač, mnogi će ipak reći kako je Pereira u ovom meču favorit

Mnogi se neće složiti s odlukom UFC-a kada je u pitanju sljedeći izazivač za titulu u poluteškoj kategoriji. Khalil Rountree Jr. bit će sljedeći protivnik prvaka Alexa Pereire, a nije tajna da su to mnogi okarakterizirali kao pokušaj ‘‘pumpanja‘‘ broja obrana titule za ‘‘Poatana‘‘. Kako god, borba se odžava na UFC 307 priredbi, svidjelo se to nekome ili ne.

Jasno je da je Rountree stilski pogodan protivnik za Pereiru jer prvenstveno radi ‘‘stand up‘‘, tako da svi smatraju da bi Pereira tu borbu trebao pobijediti. Kako god, Chael Sonnen se ne slaže, a na sve to je rekao jednu vrlo hrabru prognozu:

‘‘Prije svega, dopustite da vam bacim ‘hot take‘ ovog dana. Khalil Rountree će proći kroz Alexa Pereiru. To mu je najgori meč kojeg mogu smisliti. Kada razmislimo o liku koji će se boriti za titulu na PPV priredbi, s druge strane, postoji puno onih koji nikada to nisu iskusili. Khalil dolazi iz ove druge skupine‘‘, rekao je Sonnen u ‘‘Good Guy/Bad Guy‘‘ podcastu.

‘‘Do sada se borio na ‘Fight Night‘ priredbama u Apexu, trenutno ima pet pobjeda u nizu, zaustavio je četvoricu od njih. Reći ću vam nešto što nitko ne zna o Khalilu, ali on najbolje radi kada ga napadne dobar kickboksač‘‘, dodao je.

Iako je Rountree bez sumnje opasan udarač, mnogi će ipak reći kako je Pereira u ovom meču favorit. Teško je prognozirati protiv prvaka kao što je Pereira, pogotovo kada se bori protiv drugog udarača. Kako god, vidjet ćemo hoće li Rountree iznenaditi svijet.

Linker
13. rujan 2024 01:13