UFC

Khamzat poslao opako upozorenje svim budućim suparnicima: ‘Ja sam Mike Tyson i Muhammad Ali MMA-a!‘

Khamzat Chimaev
 JEFF BOTTARI, AFP
‘Zdrav sam i gladan, razbit ću sve oko sebe i ugrabiti pojas moji mi pripada!‘

Borba s COVIDOM-19 konačno je iza Khamzata Chimaeva i jedan od trenutno najpopularnijih UFC-ovih boraca priprema se polako za povratak u akciju. Datum predviđen za njegovu iduću borbu još uvijek nije određen, ali švedski borac čečenskog porijekla volio bi da to bude neki termin u kolovozu.

"Sada sam zdrav, ali i ponovno gladan. Želim se vratiti, nekoga razbiti i pritom zaraditi lovu", poručuje Chimaev u razgovoru s ESPN-om.

Khamzat je u istom intervjuu otkrio i da je nedavno bio podvrgnut operaciji kojom je u Čečeniji riješio određene zdravstvene probleme.

"Kada sam se vratio u svoju zemlju, pomogli su mi i odradio sam operaciju kojom su otklonjene određene stvari. Ne znam kako bih vam to objasnio na engleskom... No, sada se osjećam puno bolje. Imam preko 93 kilograma, osjećam se jače i upravo sam počeo trenirati sa svojim timom. Pronaći ću (protivnika) kojeg ću ubiti", samouvjereno će Chimaev.

Khamzat je pod okriljem UFC-a upisao tri nastupa i tri pobjede tijekom 2020. godine. Posljednji put u Octagonu je viđen u rujnu kada je za samo 17 sekundi nokautirao Geralda Meerschaerta, a nakon toga je zbog koronavirusa propalo nekoliko pokušaja da se organizira njegov meč s Leonom Edwardsom.

"Odradio sam samo tri borbe u UFC-u i još nisam pokazao tko sam i što sam. Ljudi pričaju da pobjeđujem 'kante'... E sada im moram pokazati od tko sam i to ću napraviti tako što ću razbiti sve oko sebe te ugrabiti pojas koji mi pripada. Ja sam Mike Tyson MMA-a. Ja sam Muhammad Ali MMA-a. To ću vam svima dokazati", poručio je Khamzat.

Linker
19. svibanj 2024 19:06