UFC

Kladionice izbacile tečajeve za Usman vs. McGregor!

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Kladionice nisu dugo čekale i već se u njihovoj ponudi mogu pronaći tečajevi za potencijalni susret Conora McGregora (22-4) i Kamarua Usmana (16-1).

Bivši dvostruki prvak McGregor i aktualni kralj velter kategorije Usman posljednjih su dana vruća tema u MMA krugovima.

Njihova priča krenula je nakon što je Jorge Masvidal, inače prvi favorit za idućeg Usmanovog izazivača, odlučio prozvati Natea Diaza na revanš. Samim time, 'Gamebred' je otvorio opciju da netko drugi dobije priliku napasti titulu u velter kategoriji, a Usmanov menadžer Ali Abdelaziz odmah je skočio te taj meč ponudio McGregoru:

"Čini se kako se prvi izazivač sada želi boriti protiv Natea Diaza. Sjajno za njega. Conor McGregor, želiš li ti možda napad na titulu? Dođi tatici. Kamaru Usman će ti pružiti tu priliku i obećava ti prve dvije runde bez rušenja, samo šamarčine", napisao je Abdelaziz na Twitteru, da bi nakon toga u razgovoru s ESPN-om potvrdio kako je ta namjera ozbiljna.

Iako se UFC još uvijek nije oglasio po pitanju ove borbe, kladionice su napravile prve korake pa se tako pogledom na njihove ponude može vidjeti da bi Usman bio veliki favorit u tom dvoboju.

Naime, tečaj na Kamarua kreće se od 1.30 - 1.45 dok onaj na slavnog Irca iznosi od 2.85 pa sve do primamljivih 3.85.

Slažete li se s kladionicama ili vas iznenađuju ovakvi koeficijenti?

Linker
06. svibanj 2024 01:02