UFC

Kladionice postavile Adesanyu za velikog favorita protiv Blachowicza

Israel Adesanya i Jan Blachowicz
 screenshot
Kladionice Janu Blachowiczu ne daju velike šanse po pitanju obrane titule u idućoj borbi

Nije trebalo proći dugo vremena nakon što je potvrđena informacija o borbi Jana Blachowicza i Israela Adesanye, da bi kladionice postavile taj par u svoju ponudu. Omjeri kakve su postavili mnoge će iznenaditi, no one koji vjeruju u "Legendarnu poljsku snagu" vjerojatno vrlo pozitivno. Naime, Blachowicz je izraziti autsajder, odnosno isti ne vjeruju da ima velike šanse u rujnu osvojenu titulu obraniti.

Ovim putem odlučili smo obratiti pažnju na neke američke online kladionice koje imaju otprilike jednake tečajeve. Pobjeda Adesanye, kojom bi ujedinio titulu srednje i poluteške kategorije, postavljena je na -250 tečaj, odnosno na 1.40 prema prikazu kakav se koristi kod nas. Blachowicz je na +210, odnosno 3.10, što bi značilo da uplatom na njegovu pobjedu svoj ulog možete utrostručiti.

Ovakva situacija nije ništa strano za Poljaka. Na sličnom tečaju našao se i za borbu protiv Dominicka Reyesa, u kojoj je osvojio titulu. Tek nešto blaži autsajder bio je za borbu protiv Coreya Andersona (2.60-2.90), kao i za borbu protiv Lukea Rockholda. Tek je protiv Jacarea Souze, koji se tim putem podigao iz srednje kategorije, bio favorit. A tu borbu dobio je uz najviše problema od svih navedenih. Ukratko, Blachowicz je u većini svojih borbi autsajder, a tako će se i nastaviti.

Što se tiče ove borbe, za sada se realnim čini njeno mjesto na UFC 257 priredbi, koju bi trebali predvoditi Conor McGregor i Dustin Poirier. No, i veljača jako dobro kotira. Tog mjeseca održat će se UFC 258, no njegov datum još nije određen, odnosno javno objavljen.

Linker
19. travanj 2024 00:06