UFC

Koeficijent na Stipu u 'slobodnom padu', Hrvat sada već priličan favorit protiv DC-ja!

Stipe Miočić vs. Daniel Cormier
 Ilustracija
I dalje se ne zna točan termin trećeg meča između Stipe Miočića i Daniela Cormiera, no zna se da bi se ovaj mega obračun na vrhu teške kategorije trebao dogoditi najvjerojatnije početkom iduće godine. Razlog radi kojeg ćemo čekati još nekoliko mjeseci je Miočićeva ozljeda oka koju je zaradio baš u revanšu s DC-jem.

Kladionice su čim su čule da će UFC organizirati treći meč Stipe vs. DC, brže-bolje pohitale u svoju ponudu uvrstiti i taj meč, neovisno o tome kada bi se točno trebao desiti. Prvi koeficijenti su sugerirali da su u očima "bookmakera" borci izjednačeni. Nije bilo favorita, niti underdoga, jer je na obojicu kvota bila identična - 1.91.

No, stvar se u međuvremenu promijenila. Početkom listopada kvota na slavlje Stipe je značajno pala, a u ovom trenutku se i dalje nastavlja strelovit pad. Sada je trenutačno koeficijent na pobjedu aktualnog prvaka "samo" 1.71, a prema trendu koji je prisutan, očekuje se daljnje padanje.

Ukoliko smatrate da će Cormier pobijediti Miočića i ponovno preuzeti tron, koeficijent na njegovo slavlje se trenutačno kreće oko 2.20. Ali se očekuje daljnji rast pa ovaj trend ide u korist onima koji favoriziraju Amerikanca.

Promjena kvote u korist Miočića samo znači da je upravo američko-hrvatski nokauter u znatno većoj mjeri bio odabir onih koji su se do sada kladili što posljedično dovodi do pada koeficijenta na taj izbor. Stoga, ako se planirate i sami kladiti na "Vatrogasca", učinite to što prije jer bi kvota mogla još više pasti...

Stipe Miočić vs. Daniel Cormier 1.71. - 2.20

Linker
05. svibanj 2024 08:46