UFC

Konačno se oglasio Conor McGregor: 'Ne mogu više ovako, shrvan sam'

Conor McGregor
 Mary Altaffer / POOL / AFP
Velika MMA zvijezda priznala je da se teško nosi s novonastalim problemima

Conor McGregor ponovno se nalazi u nezahvalnoj situaciji i problemima sa zakonom, a čini se kako ga je posljednji incident dotukao kao možda niti jedan do sada.

Bivši UFC-ov prvak prošlog je tjedna na Korzici priveden i ispitan zbog prijave da je seksualno uznemiravao jednu ženu. Nakon razgovora s lokalnim vlastima, Conor je pušten na slobodu, ali istraga protiv njega još uvijek traje.

 

Sasvim očekivano, novi slučaj slavnoga Irca privukao je puno pozornosti i izazvao brojne reakcije u kojima ga neki nisu štedjeli .

Tako se McGregor ovih dana našao na udaru nekoliko korisnika Twittera. Nekima od njih Conor je i odgovorio, ali i ubrzo nakon toga izbrisao svoje objave.

"Ne mogu više ovako, shrvan sam", napisao je Irac, prema britanskom Mirroru, u odgovoru na jedan komentar, a posebno ga je pogodila objava osobe koja navodno radi u odjelu za sprečavanje samoubojstava.

"Sprječavaš samoubojstva, a mene na ovaj način ismijavaš i to za vrijeme ovog užasnog razdoblja u mom životu. Pokušavam ostati jak zbog svoje djece i ljudi koji se oslanjaju na mene te onih koji me vole i podržavaju. Hvala na uvredama, licemjeru", odgovorio je McGregor čovjeku koji mu je navodno ukazao na BBC-jevu priču u kojoj je predstavljen kao Englez.

"Mogu si ga uzeti, BBC je u pravu, Conor je Englez", glasio je, prema Mirroru, komentar koji je uzrujao McGregora.

 

Linker
08. siječanj 2021 01:30