UFC

Laura Sanko nada se da Nick Diaz više neće nastupati: ‘Ne želim ga gledati protiv Adesanye‘

Laura Sanko i Nick Diaz

 Screenshot (youtube, Ufc)
Nedavno je Nick prozvao Adesanyu što je nasmijalo brojne fanove

Nick Diaz odavno je van MMA sporta, a to je dokazao i performansom protiv Robbieja Lawlera prošle godine. Razumljivo je to jer nije nastupao od 2015. godine, a posljednji je puta pobijedio prije dugih dvanaest godina protiv B.J. Penna. No, Diaza starijeg to nije spriječilo da prozove bivšeg prvaka Israela Adesanyu.

‘‘Vidjet ćete me kako se u 2023. vraćam na vrh. Spremam veliki povratak. Bit ću brži nego ikad, jači nego ikad i bolji nego ikad. Bit ću potpuno novi ja. Želim onog tko god bude na vrhu u tom trenutku, a preferiram Israela Adesanyu.‘‘, rekao je prošli tjedan Nick.

Nasmijala je ta izjava brojne fanove, no Laura Sanko je rekla kako se nada da tu borbu nikad neće gledati:

‘‘Gledajte, za tipove kao što je Nick želim borbe za ostavštinu. Volim te borbe stare škole boraca međusobno, ali ne volim kada se bore s novim likovima tako da ne želim da se bori protiv Izzyja. Ne kažem da ne može, on najbolje zna za sebe. Ali kad ste vidjeli njegov povratak prošli put, mislim da je to način na koji bi trebao završiti.‘‘, rekla je Laura za Submission Radio.

Nick u svojoj profesionalnoj karijeri ima gotovo 40 nastupa, a već je 2013. godine polako izlazio iz sporta. Vratio se onda 2015. godine i izgubio od Andersona Silve, nakon čega je opet uslijedila pauza do 2021. kada je odradio meč protiv veterana Robbieja Lawlera u kojem jednostavno nije izgledao dobro. Možda je Laura ipak u pravu da bi sada u 40. godini života ipak trebao stati.

Linker
18. travanj 2024 17:26