UFC

Lee ponovno mijenja kategoriju i priključuje se velikom UFC-u 264

Kevin ”The Motown Phenom” Lee 
 JASON SILVA Agif via Afp
UFC je ‘The Motown Phenomu‘ pronašao vrlo opasnog, a ujedno i neporaženog suparnika

Kevin Lee (18-6) ponovno će se okušati u velter kategoriji, a za idućeg suparnika trebao bi imati neporaženog Seana Bradyja (14-0).

Službena potvrda još uvijek se čeka, ali nekoliko vodećih svjetskih MMA medija javlja da je verbalni dogovor postignut i da ćemo ovaj susret gledati 10. srpnja u Las Vegasu gdje se održava veliki UFC 264 .

Lee se zbog problema sa skidanjem kilograma već okušao u velteru, ali je gušenjem u četvrtoj rundi doživio poraz od Rafaela dos Anjosa. Vratio se potom 'The Motown Phenom' u laku i spektakularno 'high kickom' nokautirao Gregora Gillespieja, ali već u idućem nastupu zaustavio ga je danas aktualni prvak Charles Oliveira. I pred borbu s Brazilcem, Lee je imao problema sa skidanjem kilograma te je na vaganju premašio gornju granicu, a je li novi odlazak u velter konačno ili smo privremeno rješenje, još uvijek nije otkrio...

Leeja ovom prigodom čeka 28-godišnji Brady, neporaženi velteraš koji je slavio u svih svojih dosadašnjih 14 profesionalnih nastupa. Pod okriljem UFC-a, Sean je na 4-0, a posljednji put gledali smo ga u ožujku kada je ugušio Jakea Matthewsa.

UFC 264, podsjetimo, predvodi treći meč Conora McGregora i Dustina Poiriera.

Linker
20. travanj 2024 04:49