UFC

Legendarni teškaš žestoko popljuvao Danu Whitea: ‘Ti si pravi kriminalac, obično smeće! Deluzije su kod tebe normalna stvar!‘

Dana White

 Screenshot (youtube, The Mac Life)
Nisu si dobri već godinama zbog velikog incidenta

Mark Hunt oštro je popljuvao Danu Whitea nakon vijesti da UFC uskoro više neće surađivati ​​s USADA-om. Prvog dana iduće godine USADA službeno više neće provoditi UFC-ov antidopinški program. Ubuduće će UFC-ovo testiranje na doping obavljati Drug Free Sport International (DFSI), a legendarni teškaš dao je do znanja na Instagramu da ne vjeruje Whiteu da će profesionalno riješiti situaciju.

"Dajem ti godinu dana prije nego propadneš. Ti si kriminalac, ali više nećeš moći zakinuti borce. Obično si smeće, deluzije su kod tebe normalna stvar, evo ti i novi nadimak: ‘Mr. Delulu‘. Srami se!", oštro je istupio Hunt.

Odnos između Hunta i glavnog izvršnog direktora UFC-a narušen je od 2017. godine kada je Hunt tužio Whitea, protivnika na UFC 200 Brocka Lesnara i cijelu promociju, navodeći reketiranje, prijevaru i kršenje ugovora, između ostalih tvrdnji. Hunt je tvrdio da je UFC svjesno dopustio Lesnaru da koristi doping za poboljšanje performansi prije njihove borbe na toj priredbi u srpnju 2016.

Lesnar je pobijedio Hunta jednoglasnom odlukom sudaca, ali je rezultat prebačen u "no contest" kada je poznati kečer kasnije pao na doping testu. Kasnije je gore spomenuta optužba odbačena zbog nedovoljno dokaza.

Zasigurno je jedva čekao da se ovakva situacija dogodi da može popljuvati Whitea, ali tek treba vidjeti hoće li se njegova proročanstva ostvariti.

Linker
02. svibanj 2024 19:21