UFC

Legendarni UFC-ov teškaš protiv korone se bori cigarama i alkoholom: 'Policija nas je izbacila iz dvorane'

Andrei Arlovski
 Instagram
MMA zvijezde na različite se načine nose s aktualnom situacijom i izolacijom zbog straha od širenja koronavirusa. Otkazane su gotovo sve važnije MMA priredbe širom svijeta, dvorane su zatvorene, a borci treninge odrađuju u svojim domovima, podrumima i garažama.

Za razliku od ostalih UFC-ovih zvijezda, nekadašnji prvak teške kategorije Andrei Arlovski odlučio se s krizom nositi na drugi način. Proslavljeni veteran pozirao je pred svojom kućom uz stol prepun alkoholnih pića i cigara.

"Potpuno se slažem s predsjednikom UFC-a Danom Whiteom. Spreman sam za unutarnju i vanjsku dezinfekciju, ako išta stigne do moje kuće", napisao je Arlovski i uz objavu podijelio i nekoliko zabavnih fotografija.

View this post on Instagram

I’m totally agree with #ufcpresident @danawhite ...!!!) I am ready for internal and external disinfection, if anything will be around my house ))) @omertamia Also some funny pics for you guys ..... BTW police kicked us out from @paulinboys gym this morning .... #асегдаготов к внутренней и внешней дезинфекции .....))) Также решил выставить , на мой взгляд !!!! на свой взгляд !!! несколько смешных фотографий и видео ... #АедрейОрловский #АндрейПитбульОрловский #юмор #черныйюмор #AndreiArlovski #OriginalPitBull #OG #coronavirus #covid_19 #mma #ufc #danawhite #petekelly #omerta #omertamia #onlygodcanjudgeme

A post shared by Andrei Arlovski (@andreiarlovski) on

Arlovski se trenutno priprema za meč protiv Philipea Linsa, koji je zakazan za 2. svibnja na UFC Fight Nightu 174 u Oklahoma Cityju, no zasad je teško reći hoće li se i ta UFC-ova priredba održati prema planu. Podsjetimo, tri priredbe su otkazane, a još uvijek je upitno održavanje UFC-a 249 koji je planiran za 18. travnja. Širenje koronavirusa poremetilo je i pripreme MMA boraca jer su brojne dvorane širom svijeta zatvorene ili je u njih ograničen ulazak. I Arlovski je morao iznenada prekinuti svoj trening.

"Policija nas je jutros izbacila iz dvorane", otkrio je Bjelorus i time objasnio zašto je odlučio pripreme nastaviti na ovaj način.

Arlovski je posljednju borbu odradio u studenom kada ga je nokautirao Jairzinho Rozenstruik, a u posljednjih šest nastupa ima samo jednu pobjedu, protiv Bena Rothwella prošlog srpnja.

Linker
20. travanj 2024 03:08