UFC

Masvidal nikad žešći prema Conoru i Usmanu: 'Za McGregora sam prevelik muškarac, a ovom drugom sam zaboravio ime!'

 Jason Silva / AGIF/ AFP
Jorge Masvidal ima teoriju zašto se Conor McGregor ne želi boriti s njim u idućem nastupu. U razgovoru za MMAFighting je ustvrdio da je za bivšeg prvaka vjerojatno "prevelik muškarac", a otkrio je i dio svog razgovora sa svojim šefom Danom Whiteom na tu temu.

Upitan zašto se neće dogoditi meč koji svi fanovi žele, a očito niti "Gamebred" nema ništa protiv, Masvidal prebacuje loptu u tuđi teren...

"Ne možete me to pitati. To morate pitati Conora. Kada su pitali Danu Whitea zašto se meč ne događa, rekao je najljepši mogući način da sam prevelik muškarac za njega. Ja sam pitao da se borim protiv tog tipa, znate li? Ali tako je, kako je", tvrdi Masvidal i dodaje:

"Moja odlučnost, moja veličina, moja volja i to što nikada ne odustajem. Nikada nisam tapkao u karijeri. Ja sam drugačiji tip borca. Jednostavno sam prevelik muškarac za njega u svakom smislu."

"BMF" prvak tvrdi da McGregor ima mnogo rupa i to u tehničkom smislu, koje bi on mogao lako iskoristiti.

"Kada vidim Conora, vidim jako mnogo rupa iz tehničkog kuta gledanja. Da sam trener i da savjetujem svog sportaša kako da najlakše pobijedi ovog tipa, vidim jako mnogo scenarija. Vidim puuuno toga, vidim kako moji članci na šakama udaraju njegovu facu, konstantno to vidim... Ne kažem da on nije kvalitetan jer zaista jest, ali kada sve to analiziram, kada vidim sve te brojke u svojoj glavi, mislim da sam ogroman favorit", analizira Masvidal i nastavlja:

"Naš menadžment već neko vrijeme razgovara i raspravlja na tu temu, ali to nije u njihovoj budućnost. To nije nešto što oni žele. A to je dobro za njega, neka radi što hoće. Neka se vrati u svoju diviziju. Neka čini što mu je volja. Gube li ili pobjeđuju, to nije moja stvar. Neka radi što mu je volja, ali u -77 je samo jedan šerif u gradu."

Na kraju je popularni borac zaključio...

"Ne kažem da se boji jer je on borac koji se bori u kavezu. Borio se protiv mnogih prvaka i nije bio uplašen. Ali on zna da meč protiv mene ne bi imao dobar ishod za njega. Zašto onda to činiti?"

"A onaj tip, zaboravio sam njegovo ime, ali znam njegovu facu - Usman! E taj tip će biti smlavljen. Ovaj tren ću ovo izgovoriti - ja ću ga javno osramotiti! Sada je prvak, ali uskoro će izgubiti svoju krunu. Neka uživa dok traje. Ovo je vrhunac njegove karijere, ali će ona biti nasilno zaustavljena."

Linker
28. travanj 2024 09:22