UFC

Masvidal potvrdio pregovore! Evo kada bismo trebali gledati revanš s Usmanom

Jorge Masvidal
 VANESSA CARVALHO, Brazil Photo Press via Afp
Ništa još nije službeno, ali čini se da aktualna zbivanja vode prema novom velikom okršaju

Jorge Masvidal iznio je nove detalje o potencijalnom revanšu s Kamaruom Usmanom te otkrio da je to borba koju bismo trebali gledati u rujnu ove godine.

Ne događa se baš često da prvak proziva izazivača, ali Usman je upravo to napravio nakon pobjede nad Gilbertom Burnsom te pred kamerama zatražio revanš s čovjekom kojeg je već svladao u srpnju 2020. godine.

"Imamo onog uličnog nasilnika koji se naziva Isusom. Pokušali smo nekoliko puta dogovoriti tu borbu, ali ju je uporno izbjegavao. Jedini razlog zašto je ranije prihvatio meč je taj što je do njega ostalo šest dana pa je odmah imao opravdanje. I još uvijek priča svakakve stvari. Da mi je slomio nos, da je uskočio u posljednji trenutak, da mu dam tri tjedna i da će onda nešto napraviti. Ovo nije gotovo! Dat ću ti cijeli pripremni kamp i jamčim ti da nećeš potpisati ugovor", govorio je Usman sredinom veljače.

Iako još ništa nije službeno potvrđeno, Masvidal je u razgovoru za Boxing Express potvrdio da su pregovori u tijeku i da zapravo sve vodi prema njegovom novom napadu na velteraški pojas.

"Trenutno sam fokusiran na borbu za pojas. Dogodit će se to u kolovozu ili rujnu. Zapravo, upravo smo čuli da će to biti rujan. Puno MMA medija bit će bijesno što sam vama prvima dao ovu informaciju i nazivat će me izdajicom", rekao je Masvidal kojemu je prva borba s Usmanom ujedno i posljednja koju je odradio.

Spomenimo i da je UFC 251, na kojem su se prvi put obračunali, prodan u 1.300.000 PPV 'primjeraka'. A upravo nas zbog tog podatka zapravo ne bi ni trebalo čuditi što je ovo smjer u kojem se žele kretati sve uključene strane.

image
Kamaru Usman i Jorge Masvidal
JEFF BOTTARI, AFP

Linker
25. travanj 2024 15:35