UFC

Masvidal prozvao McGregora: Želim mu razbiti lice, to je lagana borba za mene!

Jorge Masvidal i Conor McGregor
Ostvarivši u zadnjem nastupu najbrži nokaut u povijesti UFC-a, Jorge Masvidal spreman je za velike stvari. "Gamebred" bi se sada volio boriti za titulu u velter kategoriji, ali uvijek je spreman i na financijski unosnu borbu protiv UFC-ove najveće zvijezde, Conora McGregora.

Masvidal je prošlog vikenda na UFC-u 239 nokautirao Bena Askrena u rekordnih pet sekundi. S drugom pobjedom nokautom u nizu Masvidal je izrazio želju za borbom protiv prvaka velter kategorije Kamarua Usmana.

"Defnitivno želim titulu, definitivno me zanima Kamaru Usman. On drži pojas i želim tu borbu, ali njega stalno muče nekakve ozljede", rekao je Masvidal na emisiji Dana LeBatarda.

Budući da se Usman trenutačno oporavlja od operacije taj meč zasada nije realna opcija. No borba protiv popularnog McgGregora svakako je na njegovom radaru.

"Postoji još jedan tip koji me zanima, jer ta borba bi se dobro prodala i zaradio bih novac koji zaslužujem, a znate da bih se ja borio. Pružit ću fanovma ono što žele. Ja se nikad nisam povukao iz borbe.

Želim Conora McGregora. Želim mu razbiti lice. Mislim da je to lagan način da zaradim veliki ček. Vidim simbol novčanica svuda po njegovom licu. Ali da budem iskren, ne vidim kako bi on mogao pobijediti."

S obzirom da je McGregor borbe protiv Natea Diaza i Khabiba Nurmagomedova izgubio prisiljavanjem na predaju Masvidal smatra kako je to znak da bi Irca uspio slomiti kada bi se obračunali u Octagonu.

"On odustane. Preda se u borbi. Ja nikada nisam tapkao u svojoj čitavoj karijeri. On je tapkao već nekoliko puta, a po meni to znači da je odustao. Ja to nikada nisam učinio i imam osjećaj da bih ga slomio. Bila bi to laka borba za mene."

McGregor se nije borio od listopada kada ga je una UFC-u 229 porazio prvak lake kategorije Nurmagomedov. Predsjednik UFC-a Dana White vjeruje da će se "Notorious" vratiti u akciju do kraja godine, no s obzirom da je najveće ime u sportu, pitanje koliko bi ga meč protiv Masvidala realno zanimao.

Linker
26. travanj 2024 04:21