UFC

Masvidal: Prvo Diaz ili McGregor, a tek onda borba za pojas

Jorge Masvidal
 Screenshot/Youtube
Jorge Masvidal gotovo će sigurno biti sljedeći izazivač UFC-ove velter kategorije, a protivnik bi mu trebao biti bolji iz meča Colbyja Covingtona i aktualnog prvaka Kamarua Usmana.

No, vlasnik UFC-ovog "BMF" pojasa radije bi se borio s protivnikom koji će mu donijeti veću zaradu, a na njegovoj listi su trenutno dva imena - Nick Diaz i Conor McGregor.

"Usman i Covington se bore za priliku da se bore protiv mene. Ja sam ulaznica u ovu kategoriju. Želim samo najveće, najbolje i najčvršće borbe. Čini se da bi Nick Diaz mogao biti sljedeći, a izleda i da bi to mogao biti Conor McGregor. To su borbe koje su mi zanimljivije zbog veće zarade i svega što donose, dok ova dvojica (Covington i Usman) riješe prvenstvo u grljenju", rekao je Masvidal.

Nick Diaz nedavno je prozvao Masvidala i najavio povratak borbama kako bi osvetio svog brata Natea, koji je izgubio borbu za "BMF" pojas.

"Ako je ikada bio motiviran za borbu, to mora biti ova. Što god da je radio u prošlosti, prestat će i vratiti se na stari put, borbama. Poznavajući braću Diaz i koliko se međusobno poštuju, znam da će taj tip napasti sa svime što ima", rekao je Masvidal o Nicku Diazu.

"Ako je ozbiljan i potpiše ugovor, a UFC me plati koliko tražim - idemo!", dodao je.

Povratak Conora McGregora najavljen je za siječanj na UFC 246 protiv Donalda Cerronea, a Irac nije pokazao interes za meč s Masvidalom.

"Ne želim biti nasilnik, ali otkad sam pobijedio Natea, McGregor nije rekao niti riječ. Ako se on ne želi boriti, neću nikoga gnjaviti. Taj dečko će stradati ako ga zatvore u kavez sa mnom. On nije tip s kojim bi mi dopustili da se poigram", rekao je Masvidal.

Linker
16. travanj 2024 11:59