UFC

Masvidal se ne slaže s Askrenovim odlaskom u mirovinu: 'Dva poraza, nije to ništa brate!'

Jorge Masvidal i Ben Askren
Upravo je Jorge Masvidal suodgovoran za tako kratku UFC karijeru bivšeg Bellatorovog prvaka Bena Askrena. No, "Gamebred" tvrdi da se Askren prerano povukao i da se nije smio obeshrabriti nakon tek dva poraza u nizu.

Podsjetimo kako je Askren krenuo u UFC karijeru pobjedom protiv Robbieja Lawlera, da bi već u drugom meču doživio pravu katastrofu protiv Masvidala. Meč je bio gotov već nakon prvih par sekundi, kada je "Gamebred" savršeno pogodio ono leteće koljeno. Askrenovu sudbinu u elitnoj promociji je zapečatio Demian Maia, nakon čega je ovaj otišao u mirovinu.

"Čuo sam da ima problema s kukom, tako da ne mogu komentirati situaciju s njegovim tijelom. Može li ono izdržati ili ne. Ali ako govorimo o borilačkom dijelu priče, dva poraza te ne bi smjela obeshrabriti, ako si borac!", izavio je UFC-ov "BMF" prvak u posljednjem intervjuu.

Masvidal je uvjeren da u UFC-u definitivno ima mjesta za Askrena, a da on ima velik broj fanova koji su nezadovoljni njegovim odlaskom.

"To je borac koji ima svoje navijače. On je bio izuzetan hrvač, posebno na fakultetu. I tu je bazu navijača zdržao. Napravio je odlične stvari u Bellatoru i ONE Championshipu. Tako da je imao navijače koji stigli s njim i u ovaj sport. To je drugi tip navijača", kaže UFC borac i na kraju mu šalje prijateljsku poruku.

"Ono što mi se ne sviđa u ovoj situaciji je... Ako smo borci, zar se ne bi trebali boriti? Imaš dva poraza, pa nije to ništa strašno brate! Popni se ponovno u sedlo, probaj raditi još jače i probaj shvatiti kako krenuti naprijed, čovječe!", zaključuje Masvidal.

Linker
23. travanj 2024 15:24