UFC

Masvidal se oglasio nakon objave impresivne PPV brojke

Jorge Masvidal
 Screenshot (YouTube)
Prva priredba na UFC-ovom 'Fight Islandu' pokazala se kao jedan vrlo uspješan projekt

Predsjednik UFC-a Dana White još je nekoliko dana uoči održavanja UFC 251 priredbe ponosno objavio da event koji je prošlog vikenda održan na Otoku Yas privlači veliku pozornost medija i fanova.

"Ako pogledate brojke i sve ono što se događa, ovo je jedna od najuspješnijih priredbi koje smo dosad napravili. O ovome se priča više nego o borbi Conora McGregora. Jedino što je usporedivo s ovom borbom je meč Conora i Khabiba", govorio je tada White, a da je velika priredba s tri meča za titulu polučila veliki uspjeh u ponedjeljak je potvrdio ugledni sportski medij The Athletic koji je došao do podatka da je UFC 251, prevođen Kamaruom Usmanom i Jorgeom Masvidalom, ostvario prodaju od 1.3 milijuna prijenosa.

Nedugo nakon što su se u javnosti pojavile te impresivne brojke, o svemu se oglasio i 'Gamebred' kojeg mnogi smatraju najzaslužnijim za taj uspjeh.

"Ogromna podrška koju sam dobio prije, tijekom i nakon ovog putovanja mi puno znači. I dalje imam puno ciljeva koje moram ispuniti. Hvala svima koji su gledali meč jer su htjeli vidjeti moju pobjedu, ali i hvala onima koji su to napravili da vide moj poraz", napisao je Masvidal na Twitteru.

Spomenimo kako je brojka od 1.3 milijuna najveća koju je UFC ostvario još od listopada 2018. i UFC-a 229, odnosno velikog meča Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora koji i dan danas drži rekord s otprilike 2.4 milijuna prodanih prijenosa.

Linker
25. travanj 2024 17:19