UFC

Masvidal tvrdi da se Colby pretvara da je Trumpov fan: ‘Pitajte tog idiota bilo što u vezi politike‘

Jorge Masvidal

 Steven Ryan/Getty images/Profimedia
‘‘Gamebred‘‘ je ozbiljan u naumu da razotkrije lažnu osobnost Colbyja Covingtona na svim područjima

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od jednog od trenutno najiščekivanijih mečeva unutar UFC-a. Jorge Masvidal i Colby Covington gaje veliki rivalitet i puno je animoziteta između njih, a 05. ožujka imat će priliku razriješiti račune unutar Octagona.

Nekoć veliki prijatelji i cimeri, a sada veliki rivali i neprijatelji, trebali bi nam pružiti sjajan meč, ali i podjednako zanimljivu uvertiru s pregršt ''trash talka''. Proteklog tjedna, Masvidal je najavio razotkrivanje Colbyja Covingtona i objavio je prvu epizodu serijala u kojem planira svijetu prikazati pravo lice Colbyja Covingtona. Više o tome, možete pročitati OVDJE.

Što ose razotkrivanja tiče, Masvidal je u razgovoru s Jessejem Wattersom s Fox Newsa, nastavio u tom trendu.

''Tako je sjajno što ću dobiti priliku udarati tog tipa u facu i bit ću plaćen velikom količinom novca za to. Uistinu ne volim tog tipa (Colbyja Covingtona). Jedva čekam da ga razotkrijem pred svijetom. On je šarlatan.'', započeo je Masvidal koji smatra kako će pokazati da Covington nije niti približno dobar borac koliko svi misle.

Ipak, Masvidal svoj proces razotkrivanja nastoji proširiti izvan kaveza. Naime, Colby Covington često samog sebe ističe kao velikog fana Donalda Trumpa, bivšeg američkog predsjednika. ''Chaos'' je svojedobno imao priliku i posjetiti ured predsjednika, a nerijetko je nosio obilježja kojima je isticao potporu tadašnjem predsjedniku. Međutim, Masvidal smatra kako se i tu radi o običnom pretvaranju te glumi.

''Ako mi ne vjerujete, pitajte ga bilo što. Koji je njegov omiljeni zakon koji je Trump progurao dok je bio predsjednik, ili nešto takvo. Pitajte tog idiota bilo što u vezi politike. Vidjet ćete da je on samo prevara. On nema pojma o čemu priča. Što se borbe tiče, on je vrlo limitiran i to ću dokazati 05. ožujka.'', dodao je ''Gamebred''.

Inače, oba borca u ovaj meč ulaze nakon poraza. Masvidal je u nizu od dva uzastopna poraza, a oba put gubio je od Kamarua Usmana. Colby Covington poražen je u posljednjem nastupu, također od Usmana. Dakle, pobjeda je obojici imperativ, a naročito Masvidalu.

Linker
05. svibanj 2024 02:33