UFC

Masvidal: Usmana bih osramotio, ali prvo ću McGregoru izbiti zube

Jorge Masvidal
 Screenshot/Instagram
Jorge Masvidal uživa u uspjehu i slavi kojeg mu je donijela posljednja pobjeda u UFC-u, protiv Natea Diaza za "BMF" pojas na UFC 244. Nakon tri pobjede u nizu sada je jedan od kandidata za napad na pojas u velteru, kojeg drži Kamaru Usman, no Masvidal ne vjeruje da prvak ima ikakve šanse protiv njega.

Usman je prošlog vikenda obranio pojas prekidom u petoj rundi protiv Colbyja Covingtona, koji je završio sa slomljenom čeljusti. Masvidal nije impresioniran prvakom i radije bi se borio protiv Conora McGregora.

"Prije nego što napadnem pojas, želim da ljudi nešto znaju. Mnogi kažu da je moj uspjeh stigao preko noći. Je**e se! Tu sam već 16 godina. Izračunajte koliko je to neprospavanih noći, nespavanja u dvorani da bih došao do ovoga. I sada kažu da je tu neki stari tip iz Afrike koji je najbolji u mojoj diviziji. Ne slažem se. Osramotio bih ga pred svim tim ljudima, naše vještine nisu ni približno iste. I ako čujete ovo i mislite da Usman i dalje ima šanse, onda ste samo povremeni pratitelji ovog sporta, ja sam već 16 godina u ovoj igri", poručio je Masvidal kritičarima, a onda dodao da mu je prvi cilj borba s McGregorom.

"Prvi koji će dobiti batina i ostati bez zuba je Conor. On je prvi s kojim ću pobrisati pod. A nakon toga ću sjesti i odlučiti tko je sljedeći", dodao je.

McGregor se 18. siječnja vraća u kavez borbom protiv Donalda Cerronea, a ranije je dao do znanja da ga zanima borba s Masvidalom ukoliko ne dobije priliku boriti se za pojas lake kategorije protiv Khabiba Nurmagomedova.

Linker
07. svibanj 2024 05:55