UFC

Masvidal uzvratio kritičarima i objasnio zašto trenutno želi McGregora, a ne Usmana

 Screenshot (YouTube, ESPN MMA)
Neki ga vide kao idućeg izazivača za Kamarua Usmana, drugi žele revanš s Nateom Diazom, a treći s Jorgeom Masvidalom dijele istu želju - Conora McGregora. No, postoje i oni kojima se nimalo ne sviđa 'Gamebredova' ideja...

Iako i iz McGregorovog tabora stižu informacije da bi Irac, ako 18. siječnja pobijedi Donalda Cerronea, bi zainteresiran za okršaj s Masvidalom, dio fanova ipak kritizira 'Gamebreda' što uopće pokušava dogovoriti taj susret.

Masvidal je u intervjuu za Fansided prije svega pokušao objasniti zašto mu je Conor u ovim trenucima prvi izbor.

"Conor neće zauvijek biti ovdje. S druge strane, prvak u velteru će uvijek postojati. Bila bi to borba s ubojicom, dvostrukim prvakom i tipom koji ima snajper u lijevoj ruci. I to je borba u kojoj bih dobro zaradio", objasnio je Masvidal.

A što kaže na kritike fanova?

"U čemu je problem? Po meni ga nema. Sad se našao prigovarati dio fanova koji sport prate posljednjih tri do pet godina. I takvi sada misle da su 'hardcore' fanovi. Ovime se bavim već 16 godina. Morao sam postati slavan i to prije nego što se o meni uopće pričalo kao o izazivaču. Možete li uopće shvatiti koliko je to bilo teško postići? Morao sam postati slavan prije nego što su uopće razmišljali o tome da bi mi mogli dati borbu za naslov", poručio je Jorge koji vjeruje da je u fazi karijere kada konačno može naplatiti krvavo izboren status u UFC-u.

Linker
10. svibanj 2024 19:03