UFC

Max Holloway o nadolazećoj borbi: ‘Muka mi je od toga da mi svi govore što moram raditi, ja nemam granice‘

Max Holloway

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
‘Samo zato što vi ne možete, nemojte ograničavati mene. Vi idete do neba, a ja posežem za zvijezdama. Nismo isti‘

Na UFC 300 priredbi očekuje nas pravi spektakl, koji će nam prirediti Max Holloway i Justin Gaethje. Oni su i pojedinačno zajamčena zabava bez obzira na protivnika. Uz to dodajte prelazak "Blesseda" u laku kategoriju i zainteresiranost će eksplodirati.

Nažalost za Hollowayja, nije mu baš bilo pruženo mnogo šansi nakon posljednjeg neuspjeha, kada je jednoglasnom odlukom sudaca izgubio privremenu titulu protiv Dustina Poiriera prije punih pet godina.

Nakon poraza, odradio je trilogiju s Alexanderom Volkanovskim, koja je također bila neuspješna za njega te ni jednom od ta tri puta iz kaveza nije izašao s trijumfom.

"Svi nastavljaju spominjati borbu s Poirierom. Tako je kako je, nemam izlike za taj poraz“, rekao je Holloway na svom YouTube kanalu.

Poirier je samo jedan od dvojice boraca koji su pobijedili legendarnog Havajca u proteklom desetljeću.

„Sada sam odradio 10 ili više tjedana kampa. Ni ne sjećam se koliko smo dugo bili tamo, toliko je dugo trajao. Tako da se sada osjećam snažno i samopouzdano. Želite li vidjeti razliku? Dođite 13. travnja i vidjet ćete razliku“, najavio je Holloway.

Unatoč svojoj veličini u perolakoj diviziji, Holloway sada želi svijetu dati do znanja koliko je neustrašiv u sučeljavanjima s borcima poput Gaethjea.

"Vidim da ljudi ne razumiju, pričaju ‘Oh, Max će ići do teške kategorije, Francis Ngannou, traži ga za borbu‘ Samo se vi naslađujte, mislite li da me briga? Upravo zato sam ja drugačiji od ostalih boraca. Neki od njih su zabrinuti zbog težinskih kategorija. Zašto? Ako si rangiran na popisu ‘pound-for-pound‘ trebao bi biti spreman boriti se protiv bilo koga. Tome lista i služi, zar ne?“ dodao je Holloway.

Samo je jedan „Blagoslovljeni“, a on ima još mnogo toga što želi postići.

"Muka mi je i umoran sam od toga da mi svi govore što moram misliti, kako da radim i da mi postavljaju ograničenja. Samo zato što ste sebi postavili granicu, nemojte ograničavati druge. Vama je granica nebo, ja posežem za zvijezdama i drugim svemirima. Nismo isti“, zaključio je Holloway.

Linker
30. travanj 2024 12:51