UFC

McGregor ipak protiv Gaethjea!? 'U ovom trenutku Conor bi mogao biti Poirierov najveći saveznik'

Conor McGregor i Justin Gaethje
 Instagram
"Problem nije u McGregoru, rečeno mi je da on želi nastaviti s karijerom..."

Što se događa s povratničkom borbom Conora McGregora? Iako je već tjednima aktualna priča da bismo bivšeg dvostrukog prvaka u Octagonu mogli gledati 23. siječnja u revanšu s Dustinom Poirierom, zašto još uvijek nema službene potvrde tog dvoboja?

Upravo te teme dotaknuo se Ariel Helwani, a u članku koji je osvanuo na ESPN-u navodi se da bi UFC- mogao Poiriera zamijeniti s Justinom Gaethjeom!

"Prije svega, utvrdimo to da borba Poiriera i McGregora još nije u potpunosti dogovorena, barem tako govore izvori. Znači, ništa nije potpisano", započeo je dio teksta s Helwanijevim razmišljanjem.

"Problem nije u McGregoru. Rečeno mi je da on želi nastaviti s karijerom. E sada, ako ste obraćali pažnju, nećete biti iznenađeni kad čujete da postoji prepreka kod Poiriera. On je razlog zašto se borba Tony Ferguson-Poirier nije dogodila 24. listopada i on bi mogao biti razlog zašto nećemo 23. siječnja gledati McGregor-Poirier. To ne znači da on postupa pogrešno, već samo pokušava postići dogovor koji mu odgovara, a po tom pitanju se još uvijek razilaze u mišljenjima. To vam je ona poslovna strana ovoga sporta", dodao je Ariel pa u nastavku otkrio da bi se UFC mogao okrenuti Justinu Gaethjeu.

Screenshot (YouTube, UFC)
Dustin Poirier i Conor McGregor

"Kao rezultat svega, UFC je rekao da su spremni zamijeniti Poiriera s Gaethjeom (ili čak nekim drugim borcem), tako govore izvori. Naravno, da bi se to dogodilo, i McGregor bi morao pristati. A, iskreno, nisam siguran da hoće. Zašto? Zato što Gaethje dolazi nakon poraza i jer je rekao neke stvari o McGregoru (pogotovo o McGregoru kao ocu) u prošlosti. U ovom trenutku McGregor bi mogao biti Poirierov najveći saveznik. Ako kaže da će se boriti samo s Poirierom, UFC će se morati potruditi da riješi situaciju s Dustinom. No, kaže li McGregor da je otvoren i za druge opcije, Poirier bi mogao biti u problemima. U konačnici, rekao bih da će oni pronaći zajednički jezik s Poirierom i da će borba za 23. siječnja biti dogovorena. To je samo nagađanje, jer ovo se svake minute može promijeniti. Ali, Poirier bi mogao shvatiti da je ovo prevelika prilika da bi je propustio. Pored toga, i McGregor želi ovaj meč i zato kažem da bi ga mogli gledati", zaključio je Helwani.

Poirier ili Gaethje, tko je vaš favorit u utrci za borbu s McGregorom?

Linker
26. travanj 2024 13:38