UFC

McGregor napada kanadsko tržište: 'To je tekuće zlato...'

Mural - Proper 12 viski
 Photo: Instagram
Nakon što je njegov "Proper 12" viski ostvario priličan uspjeh u SAD-u, a zatim se počeo prodavati i u nekim zemljama Europe, Conor McGregor je najavio pokoravanje još jednog bitnog i velikog tržišta - onog kanadskog!

Popularni McGregorov viski će se tako od sada moći kupiti i u Kanadu, a ne treba sumnjati u to da će ostvariti dobru prodaju s obzirom na dosadašnje iskustvo. Irac, barem ako je suditi prema financijskim analitičarima, sada većinu svojih prihoda ostvaruje upravo putem prodaje viskija, a čitav projekt je veliki uspjeh.

"Ponosan sam što mogu dovesti Proper No. Twelve u Kanadi, gdje mnogo mojih fanova i prijatelja žive. Tisuće Kanađana su već pitale za Proper, a sada smo im dostavili naš ukusan proizvod napravljen od zlatnog zrna. Ovo čisto tekuĆe zlato je stajalo četiri godine u bačvama za burbon!", rekao je UFC borac povodom početka prodaje Proper 12 viskija u Kanadi.

Kada govorimo o sportskoj strani McGregorove karijere, ona i dalje stagnira. Ne zna se kada bi se trebao vratiti u Octagon, no vjeruje se da bi to trebalo biti do kraja 2019. godine. Trenutačno se oporavlja od loma šake što je prolongiralo njegov povratak u UFC. Govori se o meču s Masvidalom, o revanšu s Joseom Aldom, a tu su i vječni rivali Khabib Nurmagomedov i Nate Diaz. Sve je u igri, a što će na kraju odabrati bivši dvostruki prvak, za sada je potpuna nepoznanica. Prema informacijama koje se mogu čuti iz njegovog kampa, Irac već trenira i kroz nekoliko tjedana bi mogao biti spreman za povratak.

Linker
20. travanj 2024 02:40