UFC

McGregor pobijesnio na Anthonyja Smitha zbog izjave o dopingu: ‘Propalico, ti si sramota od čovjeka‘

Conor McGregor 

 Stacy Revere/Getty images/Profimedia
Ircu nije sjelo to što je Smith aludirao da koristi nedozvoljena sredstva

Nije više tajna da su brojni fanovi, ali i borci primijetili novi izgled Conora McGregora. U posljednjih nekoliko mjeseci dobio je jako veliku količinu mišićne mase te izgleda veći nego ikad, tako da nije čudno da su ga ljudi počeli optuživati za korištenje nedozvoljenih sredstava.

McGregor se nije borio od ozljede u posljednjoj borbi protiv Dustina Poiriera koju je izgubio, a mjeseci su mu trebali da se oporavi. Sad kad se napokon oporavio rekao je da će tek iduće godine biti spreman za UDADA-ina testiranja, što je uzburkalo strasti u borilačkoj zajednici.

Anthony Smith je bio jedan od prvih koji je prozvao taj apsurd aludirajući da je to taman dovoljno vremena da se ‘‘očisti‘‘, što popularnom Ircu nikako nije sjelo te mu je i odgovorio na Twitteru.

‘‘Kako je odvažan ovaj gubitnik! (Anthony Smith) ti si gubitnik. Postotak kostiju koje ponovno zarastu nakon takve ozljede je tako nizak. Misliš da mene boli ku**c za bilo što drugo. Ja sam najtestiraniji sportaš u borilačkom sportu, dao sam sve ovoj igri. Ti – ništa!‘‘

Tu nije stao:

‘‘Mislio sam da si si slomio nogu sam u svojoj posljednjoj borbi. Ti si sramota od čovjeka, drži moje ime van svojih je**nih usta. Klošaru‘‘, bio je i drugi ‘‘Tweet‘‘.

A onda se i narugao Smithu i njegovoj ozljedi:

Što reći, klasični McGregor.

Linker
26. travanj 2024 01:37