UFC

McGregor pokušava iskoristiti nogometni kaos? Irac razmišlja o kupnji europskog velikana

Conor McGregor
 TASS/DDP USA/PROFIMEDIA
Je li ozbiljan i kako bi prikupio novac, u taj dio nećemo ulaziti...

Nogometna Superliga posljednjih je dana najveća sportska vijest, a nekako se u tu priču uspio ugurati i najpopularniji borac današnjice - Conor McGregor.

12 elitnih klubova sudjelovalo je u kontroverznom projektu, no kako sati odmiču, tako je broj onih koji i dalje stoje uz ovo natjecanje - sve manji i manji. Samo dva dana nakon što su europski nogometni bogataši iznenadili svijet sporta objavom o pokretanju Superlige, 'velika engleska šestorka' se predomislila. Chelsea, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Manchester United i Tottenham povukli su se te nanijeli težak udarac ostalima koji i dalje stoje iza ove ideje.

Usred kaosa, mjesto izvršnog potpredsjednika 'Crvenih vragova' napustio je Ed Woodward, a neki, poput legendarnog Garyja Nevillea, traže 'izgon' vlasnika, odnosno američke obitelji Glazer.

"Glazerima više nije mjesto u Manchesteru. Ljudi su iznijeli svoje mišljenje i na rubu smo anarhije ako se ovo nastavi", za Sky Sports rekao je Neville koji smatra da je Unitedu potrebno novo vlasništvo.

I tu se u priču ubacuje bivši UFC-ov prvak. Naime, Conor McGregor javno je pokazao kako je zainteresiran za to da svoje poslovno carstvo proširi ulaskom u nogometni svijet.

"Razmišljam o kupnji Manchester Uniteda. Što mislite o tome?" - ukratko je preko Twittera poručio McGregor.

Je li ozbiljan i kako bi prikupio novac, u taj dio nećemo ulaziti, ali spomenut ćemo da dio stranih medija navodi kako bi se cijena velikana s Old Trafforda kretala oko četiri milijarde dolara.

Linker
19. travanj 2024 16:02