UFC

McGregor se vratio na mjesto zločina i za milijunski ga iznos priključio svom poslovnom carstvu!

Conor McGregor
 BRIAN LAWLESS/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Sjećate li se što se 2019. godine dogodilo u Marble Archu?

"Conor McGregor kupio je dublinski pub Marble Arch i to je njegova druga kupovina na tom području", javlja The Currency.

Nije nas nimalo iznenadila vijest da najpopularniji borac današnjice širi svoje poslovno carstvo, ali ova je posebno zanimljiva jer se radi o pubu kojeg je bivši UFC-ov prvak proslavio jednim svojim incidentom.

Vratimo li se u 2019., sjetit ćemo se da je Irac upravo na ovoj lokaciju napao i šakom udario jednog starijeg gospodina koji navodno odbio popiti čašicu Proper 12 viskija.

McGregor je zbog navedenog skandala završio na sudu te je kažnjen s 1000 eura, a svojoj se žrtvi i javno ispričao.

"Ono što sam učinio je bilo pogrešno i želio bih se ponovno ispričati ozlijeđenoj strani. Danas, ovdje pred sudom, vas uvjeravam da se ovako nešto sigurno neće ponoviti", govorio je tada Irac.

Prema pisanjima The Currencyja, McGregor je za Marble Arch izdvojio iznos koji se kreće između 1.5 i dva milijuna eura.

To je, kao što stoji u uvodu, drugi pub kojeg je Irac priključio svom poslovnom carstvu. Prije Marble Archa, Conor je kupio The Black Forge koji se nalazi u blizini njegovog Crumlina.

McGregor je već preko društvenih mreža reagirao na ovu vijest i čini se istu potvrdio, ali i dodao "vašem čovjeku je zabranjen ulaz". Iako nije jasno precizirao o kome je riječ, mnogi su zaključili da se radi o gospodinu koji je te 2019. odbio popiti čašicu Proper 12 viskija, istog onog koji se danas nalazi u vlasništvu tvrtke Becle.

Linker
12. travanj 2024 23:39