UFC

McGregor uzbuđen zbog opcija koje se otvaraju, već je zatražio meč s Diazom i to za titulu!

Conor McGregor, Dana White i Nate Diaz
 Screenshot (Youtube, UFC)
‘Ako se već spušta na 70 kilograma, onda bi to trebalo biti zbog mene...‘

Dana White najavio je da UFC ima jasan plan i zanimljivog protivnika za Natea Diaza, a Conor McGregor već se sam ponudio da bude taj koji će stajati nasuprot veterana iz Stocktona.

Iako pred sobom ima veliki revanš s Dustinom Poirierom (23.1.), McGregor već gleda prema budućnosti te kao borbu koja ga itekako zanima ističe treći susret s Diazom.

"Volio bih se boriti protiv Diaza i taj će se meč dogoditi. Bila bi zaista posebna stvar da se borimo za titulu u lakoj kategoriji. Ali postoji toliko sjajnih opcija i hajdemo vidjeti što će se dogoditi", rekao je Conor u intervjuu za The Mac Life.

Predsjednik UFC-a nije htio otkriti tko je borac kojeg su ponudili Nateu, tek je rekao da to nije Tony Ferguson, ali je zato najavio da bi se Diaz za taj dvoboj trebao vratiti u laku kategoriju.

"Ako se već spušta na 70 kilograma, onda bi se trebao vratiti zbog mene. Smatram kako nije potrebno da se u lakoj bori s nekim drugim imenom. Mislim da bi to trebali biti nas dvojica. A ako se stvarno spušta u tu kategoriju, onda bismo to mogli odraditi za pojas. Ako to nije opcija, onda bi se ponovno borili u velteru. Tamo smo se ionako već dvaput susreli tako da i za to postoji dobar razlog. Zašto raditi promjene za trilogiju? U redu ako su tu pojasevi, titule i neke veće stvari u igri, onda bi okršaj u lakoj bio nešto. No puno je tu sjajnih borbi i sjajnih opcija i vrlo sam uzbuđen zbog svake od njih", zaključio je McGregor.

Linker
19. travanj 2024 09:55