UFC

McGregorov trener otkrio veliki plan koji će 'UFC vratiti u život'

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Conor McGregor najavio je aktivnu sezonu, ali situacija u svijetu s koronavirusom mogla bi utjecati na njegove planove. A upravo na temu planova UFC-ove zvijezde jedan je razgovor s Arielom Helwanijem odradio McGregorov trener Owen Roddy.

McGregora smo nakon dugačke pauze ponovno u akciji vidjeli početkom godine kada je za svega 40 sekundi zaustavio Donalda Cerronea. Od tog se meča konstantno nagađa tko bi mogao biti idući protivnik slavnoga Irca, ali i kada bismo ga mogli ponovno ugledati u UFC-ovom kavezu.

Nije nikakva tajna da je njegova, ali i želja UFC-a, novi susret s Khabibom Nurmagomedovom. No, postoje i drugi zanimljivi kandidati. Poput, recimo, Justina Gaethjea koji je također bio tema ovog razgovora.

Ako ćemo vjerovati Roddyju, Conor bi se trebao ponovno boriti 11. srpnja. Barem je trenutno takav plan...

"To je plan, a cilj je i da se UFC vrati u život. Mislim da bi borba 11. srpnja vratila UFC u život i sve ostale ponovno u pogon. Svi navijamo za to", započeo je Roddy pa se prebacio na priču o potencijalnim suparnicima.

"Iskreno, bilo tko, ali možda Gaethje. Puno je priče oko njega. On je uzbudljiv borac. Volio bih to gledati, a vjerujem i da bi ostatak svijeta želio taj meč. Znam da je Conor spreman i vjerujem da će do srpnja svi biti spremni", poručio je čovjek zadužen za udaračke tehnike bivšeg dvostrukog prvaka.

Linker
09. svibanj 2024 09:58